Kneppede en anden

Hej jeg vil nu fortælle en historie om den første gang en fremmed mand kneppede mig efter at jeg var blevet gift og med min mands viden. Kort efter vi var blevet gift, fortalte jeg min mand, at jeg godt kunne tænke mig at prøve en anden mand, men kun hvis han accepterede det. Han var lettere chokeret, og sagde at han ville tænke over det. Jeg havde glemt alt om det, da han pludselig nogle år efter spurgte mig. “Lene vil du stadig ha’ en anden mand?” Jeg så på ham og sagde lettere overrasket; “Ja!” Så tilføjede han; “Der er en betingelse, jeg vil se på, og hvis jeg ikke er til stede, så skal du fortælle mig alt om det bagefter.” Jeg accepterede. Først havde vi en annonce i Weekend Sex uden foto, den gav 2 svar der ingen interesse havde. Så tog min mand 4 billeder af mig. Da de kom fra fremkaldelse, valgte jeg et af dem. Vi fandt sammen frem til en passende tekst til annoncen. Jeg kan godt lide det lidt hårdt og min mand ville passivt se på, samtidig med at han ikke vidste hvordan han ville reagere, når han så mig med en anden mand.

Så overskriften lød: BIND MIN MAND OG VOLDTAG MIG!

Vi fik en hel del svar på den, inklusive det jeg nu vil fortælle om, jeg kalder ham for “Frank” i det efterfølgende. Han sendte mig et dejligt frækt brev, med en dejlig fræk tegning. Jeg blev godt våd af at læse hans brev og se på tegningen, så jeg måtte simpelthen møde ham. Jeg spurgte min mand om det var i orden. Det var det. Vi sendte ham et brev, men fik at vide at han var ret “ophængt” med familien lige nu, hans kone viste intet, men han ville ringe om en god uges tid. Der gik 14 dage, så sendte vi et brev til ham. Dagen efter ringede han til mig. Jeg talte med ham i en god time og 3 timer senere sad jeg alene i toget på vej op til ham i et sommerhus. Jeg var nær ved at fortryde 2-3 gange under vejs, men nogle timer senere hentede han mig på den nærmeste station.

Han kørte ud til sommerhuset. Da vi ankom ringede jeg til min mand og fortalte at jeg var kommet godt derop. Vi fik en kop kaffe og en bid brød og snakkede lidt om løst og fast. Pludselig så han direkte på mig og sagde; “Nå Lene, vil du gå videre?” Jeg sagde; “Jeg har ikke taget den togrejse for intet.” Han sagde; “Det er jeg glad for, for jeg vil nemlig gerne kneppe dig.” Så sagde han kommanderende: “Af med dit tøj Lene.” Den bydende stemme ophidsede mig, og jeg lagde lydigt mit tøj. Lidt efter stod jeg nøgen foran ham. Han drejede mig rundt og følte alle vegne på mig. Min liderlige krop rystede. Han trak mig ind i soveværelset og skubbede mig ned på ryggen på en stor dobbeltseng. Hurtigt fik jeg bind for øjnene og mine arme blev bundet til hovedgærdet. Han befalede mig at sprede mine ben. Han bandt mit højre ben fast, og jeg fik et klask over mit venstre inderlår, med besked om at sprede mine ben mere. Lidt efter lå jeg totalt hjælpeløs med arme og ben bundet forsvarligt, jeg lå med min fisse blottet og benene vidt spredte. Jeg var nu helt i hans magt. Min hjerne sagde, at jeg burde fortryde, men min fisse sagde fortsæt, den var sjaskvåd. Han tvang mig nu til at sutte på hans stive pik. Jeg suttede og slikkede det bedste jeg havde lært, og pludselig fyldte han min mund med sin sperm, jeg var nær blevet kvalt i det så hurtigt kom det. Bagefter æltede han mine bryster og satte klemmer i brystvorterne, det gjorde ondt først, men efter et minuts tid, veg smerten for en følelse af vellyst. Så fandt han to dildoer og pressede dem op i min fisse og røv. Han bandt dem fast og gik så ud i køkkenet efter en øl. Jeg lå i hvad der føltes som timer, men det var nok kun 5-10 minutter, så hørte jeg ham komme tilbage. Han trak dildoerne ud, og endelig følte jeg hans pik i min liderlige fisse. Han kneppede mig hårdt og jeg var så tændt, at jeg kom efter 4-5 dybe stød. Jeg fik en enorm orgasme. Han kneppede bare videre, og lidt efter fyldte han mig med sin sperm., det blev for meget for mig at mærke ham presse pikken helt ind og pumpe spermen op i mig, så jeg fik endnu en orgasme. Det var en mærkelig fremmed fornemmelse, her var jeg og kneppede med en fremmed mand, mens min kære mand var hjemme og så efter ungerne. Jeg burde nok skamme mig, jeg en gift pige der lå her med en vildt fremmed mand, men det gjorde jeg ikke. Jeg havde det skønt. Så løsnede han mig og vi sad og fik et glas vin, mens vi snakkede lidt. Vi gik atter ind i soveværelset og kneppede igen, denne gang var jeg på alle fire og han kneppede mig bagfra. Det var bare skønt. Bagefter faldt jeg i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved at han havde fjernet dynen og var ved at slikke fisse. Kort efter kneppede han mig en gang i missionærstillingen. Der er intet så skønt som at vågne op til et “morgenknald”. Så fik vi morgenmad. Bagefter var jeg dessert. Jeg blev placeret på et bord på ryggen, med mine ben bundet fast oppe over mit hoved så jeg lå helt sammenkrummet, med udsigt til min egen fisse. Jeg fik en gummipik presset op i min fisse og fik 10 slag over balderne, før han fik mig til at tigge ham om at kneppe mig. Han trak gummipikken ud og løsnede mine ben, lagde dem op over sine skuldre og kneppede mig hårdt og hurtigt på bordet. Det føltes skønt og jeg fik et par orgasmer før han måtte overgive sig og fyldte min fisse med sin sperm. Så blev jeg løsladt, der var lige tid til et brusebad, før Frank skulle køre mig til toget, så jeg kunne komme hjem til den ventende mand.

Da jeg kom hjem kunne jeg ikke fortælle ham noget pga. børnene. Men om aftenen i sengen fik han historien, det gjorde ham så liderlig at han kneppede mig to gange lige i træk, før vi lagde os til at sove i hinandens arme. Jeg drømte sødt om store stive pikke. Åh gud hvilken synder jeg er, og det bedste af det hele er at min mand forstår mig og accepterer det. Dette skulle ikke blive sidste gang jeg ville kneppes af en anden mand, det vidste vi begge. Nu håber jeg så bare at du blev lige så liderlig af at læse dette, som jeg blev ved at skrive det.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *