Rita og Erik første gang i swingerklub

Dette er vores fortælling om vores oplevelser første gang vi var i swingerklub.

Lidt om os. Vi er et par som er 65 år, vi har altid været sammen og aldrig haft sex med andre. Vi arbejder ikke mere og har dermed masse af fritid, vores børn er for længst flyttet hjemme fra og selv børnebørnene har ikke brug for at bliver passet, så vi går og keder os lidt, og har svært ved at få dagen til at gå. Vores sexliv er der ikke noget spændende ved at vi kender hinanden så godt at der aldrig bliver prøvet noget nyt.

Vi gik og snakkede om at prøve noget nyt men kunne ikke komme i tanke om noget, men så vi det i med Bubber i Swingerklub i tv og det lød spændende men vi viste ikke om det var noget vi turde. Vi gik på nettet og læste om det vi kunne og ringede op til nogle af dem for at høre hvordan det foregik. Det vi mest var bange for at vi var at der var ulækkert og at vi skulle noget som vi ikke ville, men det var ikke det vi fik fortalt. Det blev til at vi ville give det en chance.

Vi fik os meldt os til noget de kalder blandet aften, hvor der max er to mænd /kvinde men som de sagde, var der næsten lige mange men det var nu mest bare for at se hvad der sker sådan et sted og vi regnede ikke med at der var nogle der ville være sammen med os og slev ikke Erik måske ville der komme nogle af de single mænd og spørge Rita. Om vi ville vi mod til at sige ja og hvad hvis der nu kun af en af os? Der var mange spørgsmål og hvordan ville den anden sige til det? Vi havde fået fortalt at det var bæst at vi havde en aftale med hjemme fra hvad der var i orden den anden lavede. Vi aftale at det der skete den aften skulle vi ikke tage med hjem, og hvis der kun var en af os der fik noget ud af det var det ok.

Den dag vi havde tilmeld os gik bare langsom, vi gik hjemme og var meget spændt på hvad der ville ske og om der overhoved var nogle der bare ville snakke med os, da vi kørte derned var vi meget spænde på at se om det var som det så ud på nettet, vi havde aftalt at vi kunne komme lidt før de åbnede så vi kunne få en rundvisning uden at der var andre. Da vi kom, blev vi taget godt imod og fik, fik en nøgle og fik betalt, det var en meget sød dame der viste os rundt og fortalte os om reglerne, alt så hyggeligt og meget rent ud så vi blev enige om at blive og der var jo ingen trang om at vi skulle klæde om til frækt tøj.

Der kom flere og flere og vi kunne godt se at mange kendt hinanden men der var også mange der hilste på os, det blev vi meget glade for og mere rolige over. Nogle klædte om hurtig men der var også mange som ville vente lidt. Noget vi lage mærke til var at kun blev drukken øl eller vin men mange drak kaffe og vand.

Da vi havde været det et stykke tid kom en ung kvinde og hilste på os og spurte om hun måtte sætte sig i sofaen over for, det måtte hun selvfølge gerne, vi kom i snak hun sagde at hun hed Lis og var 23 år og at hun kom her ofte, hun gad ikke der i byen for det var alle fuldt om musikken var så høj at ingen kunne snakke sammen. Da vi fortalte hende at det var første gang roste hun os for vores mod, hun fortalte om hendes første gang og hvor nervøs hun havde været og kunne godt forstå hvis vi var nervøse. Men det at kunne snakkede med hende gjorte at vi blev mere rolige, nu var der da nogle der havde snakkede med os.

Lis fortalte hvad hun havde oplevet og prøvet det var ikke så lidt, nu ville hun vide hvad vi havde forvendte og da vi sagde at vi ingen forventer, havde for der var nok ingen der gad være sammen med os, da vi er så gamle som vi er, hun noget overrasket ud. Hun sagde I set da godt ud og jeg ser ikke på hvor gamle folk er og hvor der de gode oplevelser, kan man ikke se før det er prøvet. Det kunne vi selvfølge kun give hende ret i, men vi blev noget overrasket da hun spurte om Rita om hvad med ham der sider over i den anden sofa om det var en Rita ville lege med, jo men tro du han vil være sammen med mig sagde Rita og hvad med Erik så skal han jo side herude,

Så kom Lis med det forslag at hun ville spørge om han ville her over og snakke med os, det kunne der jo ikke ske noget ved. Lis gik over til ham og vi kunne se de snakkede kort og han rejste sig og kom over til os, han fortalte han hed Lars. Han var nu meget sød at snakke med. Efter lidt spurte Lis om vi ikke alle 4 skulle gå ud og klæde om, det ville vi da gerne, vi var nu meget spændt på at se hvordan Lars og Lis ville regere når de så os med lidt tøj på.

Lars var hurtig til at tage sit tøj på og ville lige ind og tage en skylle, vi spurte Lis om vi skulle gøre det samme og hun sagde det måtte vi selv om, men vi tog nu et andet bruserum, nu var vi også lidt alene og vi blev hurtige enige om at de var søde og vi håbede at Lars og Lis ville være sammen med os men det skulle være på et værelse med lukket dør, så ingen kunne se hvad der skete. Vi håbede at de ikke var gået da vi kom ud men de stod uden i omkringrummet og ventet os. Både Lis og Lars smilede til os og vi forslog om vi ikke kunne finde et værelse, hvor vi kunne snakke videre det var de med på og nu var vi ikke nervøse mere.

Værelset var der en stor seng nok 2 gange 2 meter og nogle stole i hjørnet. Lars og Lis satte sig i stolene og vi på senge kanten. Vi snakkede lidt videre og vi kunne mærke at Lars og Lis ville lade os bestemme farten.
Nu er der Rita der fortæller hvad hun oplevet.

Efter at havet snakkede lidt mere kunne jeg lige pludselig mærke at jeg blev lidt våd og at mine bryster begyndte at blive stive, og hvis der skulle se noget var det nok også mig der skulle starte. Jeg kikkede på Erik og han smilede og det tog jeg som et tegn til at han også var trygt med hvad der ville ske, Jeg kunne også se at han havde fået lidt rejsning, det havde Lars også.

Jeg så rundt i rummet og så at der ved siden af sengen var der et bord med kondomer ikke fordi jeg kunne blive gravid men bare for en sikkerheds skyld, og de skulle bruges. Lis havde også sagt at hvis hun mødt en som ikke ville bruge kondom spurte hun dem om om de ville slikke andres spærm og det var der ingen der ville, så det var nemt af få mændene til at bruge kondom. Jeg rejste mig stille og begyndte at tage min natkjole af under den havde jeg et BH sæt.

Lars sad bare og nød det jeg gjorte, og da jeg lage mig på sengen og spurte ham om han ikke kom over til mig rejste han sig også fra stolen og gik stille og roligt over til mig, han kravle op til mig og begyndt at klæde for mig meget langsom, der kom en varme i min krop, og tog hans underbukser af og frem kom hans pik, den var noget stiv, han masseret mine ben og arme og på min mave ikke noget med at røre mine bryster eller min fisse, jeg kikkede lidt rundt og kunne se at Erik og Lis også var begyndt, så nu ville jeg gå et skridt længer og vise mig nøgen, tog mit BH sæt af og mine trusser.

Lars begyndte at slikke mine bryster det var meget dejligt og jeg nød det bare, Lars kravlede derefter ned og begyndt at slikke mig, Jeg kunne se at han nød det og jeg kunne også mærke hans finger arbejde, Lars var meget forsigtig, han stak en finger op i min fisse nu kunne mærke at jeg var blevet meget våd og lige pludselig kunne jeg mærke at der var en orgasme på vej, og da den kom, blev Lars bare ved med at slikke, hvor var det bare dejligt. Da jeg kom til mig selv igen kunne jeg se at Erik var godt i gang med Lis, og nu ville jeg også have pik.

Fik Lars´s hoved op og smilede til ham, gjorte tegn til ham at nu ville jeg have pik, den var han med på, gik over og fandt et kondom fik det på hurtig og kom til bage til sengen, stille og roligt kravlede op over mig og tog sit pikhovede over min våde fisse, han førte sit pik ind i mig og jeg fik næsten en ny orgasme bare fordi han kørte sin pik op i mig. Vi lå der lidt og så begyndt han at køre frem og tilbage hurtigere og hurtigere bevægelser, jeg fik en ny og støre orgasme end første gang og Lars knippede mig nu hårdt, ved ikke hvor lang tid vi havde været i gang med da Lars kom, kunne jeg bare mærke hans pik blive trykkere en den var og jeg kom også i en vild sprøtjeorgasme. Vi lå lidt for at komme til og selv, det har bare været super dejligt og meget frækt. Jeg så over på Erik som nu sad over på stolen og var meget glad også.

Hvad Erik oplevede
Da vi sad og snakkede i værelset ville jeg lige være sikker på at Rita var helt sikkert på at hun ville det her, hun så over på mig og smilede og jeg smilede tilbage og så begyndte hun at tage sin natkjole af så viste jeg at hun var klar. Det næste der skete var at Lis kom over til mig i sengen og begyndte at tage mine underbukser at så jeg sad helt nøgen, og hun ville have jeg tog hendes Bh-sæt og trusser af, aldrig har jeg rørt på den måde på andre end Rita med jeg viste jo at hun ikke blev sur eller noget, jeg viste ikke helt hvad Lis kunne li, men hun tog mine hænder op til hendes bryster de var godt hårdt og jeg kunne se at hun kunne li at jeg kæle for dem, nu tog Lis at jeg skulle lægge mig på ryggen, så tog hun min pik i munden og begyndte at sutte på den det var bare så dejligt at jeg var lige ved at komme men Lis stoppede lige før, nu var det min tur til at gøre noget for hende, hun ville slikkes.

Hun lage sig på ryggen og spræts sine ben så jeg kunne komme til, hendes fisse var helt glat og selv om jeg har slikket Rita nogle gange var der har godt noget andet, hun var meget liderlig da hun tog sine finger med sin kildt blev hun helt våd og hun fik også en lille orgasme.

Nu ville hun have noget pik, hun tog et kondom og fik det rullet på lage sig tilbage, min pik var så stiv om den ikke havde været i flere år og det var bare så frækt. Hun hjælp min pik op i hendes fisse den var dejligt stramt men fordi den var godt våd gik det nemt med at komme i bund, det kunne hun li og hvor hun stønnede og krammede mig helt ind til mig. Jeg kørte op og ned og hun stødte med op, lige pludseligt kunne jeg mærke at hendes fisse med meget stramt, det var næsten som hun kunne klemme min pik i stykker og stønnede højt nu og hendes krop rystede og den stod mær som en bro, så kom hun i en voldsom orgasme, hele hendes krop rystede for at falde sammen efter 30 sec.

Hun holdt om mig så jeg ikke kunne bevæge mig og jeg kom også og spørte alt min sperm op i hende, det kunne hun li. Vi lå lidt og da vi var faldet til ro kunne vi se at Lars og Rita var godt i gang, det var frækt at se sin kone få pik og at hun virkeligt nød det.

Da vi alle 4 var færdige og kommet i tøjet igen gik vi ud for at få noget at drikke, det var ikke sidste gang vi kom i swingerklub.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *