En stille aften udviklede sig

Vi var egentligt gået fra hinanden for noget tid siden, men trods vi ikke passede sammen som par var vi stadig gode venner og det havde i hvert fald ikke været på grund af et manglende sexliv jeg havde slået op.

For at sige det som det er, var hun frisk på lidt af hvert og var ikke bange for at prøve nye ting, men det hørte som sagt fortiden til.

Aftenen var der ikke noget specielt ved, det var en ganske almindelig aften hvor jeg kiggede på vej hjem fra en lang dag på skolen hvor jeg var ved at skrive og bygge det afsluttende projekt, så selvfølgelig havde det fristet med en kold øl at koble af på.

Jeg var knap nok kommet ind af døren, før hun fik en besked fra hendes gode veninde, Sandra, ovre fra rideskolen som sat og manglede noget at lave og hun var selvfølgelig også velkommen. Mens vi ventede på hun ville dukke op skrev vi lidt rundt, men der var ikke andre der manglede en fest med så kort varsel, så vi endte med at stille os til tåls med det begrænsede opbud. Ikke at det gjorde noget, men så havde de andre da fået buddet.

Maria gik ud i garagen og hentede en ramme kolde øl, lidt sprut og diverse ting at blande i og så var det bare om at nyde noget alkohol i godt selskab.

Jeg havde spurgt om jeg skulle hjælpe med noget, men da hun takkede nej satte jeg mig i stedet for tilbage i sofaen og bladrede lidt i en bunke med CD´er mens jeg nød at se den lille skønhed med knaldrødt hår, kun 156 cm høj, men lidt til den overvægtige side, men ikke at det gjorde mig det mindste. Det gav trods alt et par dejlige store bryster der trods de fyldte en D-skål stadig havde noget modstandskraft imod tyngdeloven. Lige som hendes jævnlige rideture gjorde den lidt fyldige bagdel sad lige så fast som man kunne ønske sig.

Jeg sad lidt i mit stille sind og bandede mig selv langt væk, hvorfor var jeg også kommet til at sove sammen med en anden? Det var godt nok kun endt ud i lidt fræk og lækker petting, men alligevel havde jeg været nød til at krybe til bekendelse over for Maria, og sagde jeg ikke kunne tåle tanken om at være sammen med hende efter hvad jeg havde gjort mod hende.

Lige nu havde jeg bare lyst til at glemme alt bag os, springe op og omfavne hende og bede om en chance til… Men bedst som jeg sad og forsøgte at samle modet til det ankom Sandra for fuld musik, hun råbte og sang hele vejen ind gennem huset og efter en stor krammer til Maria kastede hun sig over mod mig og jeg fik næsten lige så stort et kram.

Modsat Maria var Sandra på grænsen til at være en høj pige, på noget i stil med 180 cm og ganske almindelig af bygning, med både fast ride-røv og et par bryster jeg ville skyde til at være omkring en B-skål. Men alligevel var hun bare en af den slags pige som man ikke kigger efter, uden at kan forklare hvorfor.

Måske hun bare er for… Almindelig?

Men hun var nu altid godt selskab og straks fik vi gang i musikken og hældt lidt sidevogne op til vores øl. Humøret var også som altid højt og snakken gik lystigt om løst og fast, til tider kunne Sandra dog ikke helt lade være med at komme med en stikpille om hvor dum jeg havde været at droppe Maria, og hvordan jeg dog kunne gøre det mod hende.

Men først da Maria gik på WC spurgte hun mere ind til det og forsøgte at udfritte mig en masse svar om det var på grund af jeg ikke havde fået nok sex, god nok sex, eller hvad det nu måtte være. Men jeg måtte berolige hende om at jeg havde på ingen måde savnet noget i den henseende. Det havde altid været godt og der var da stadig ting vi ikke havde fået prøvet, dog skulle hun også selv have en tak for nogle af de tricks som hun havde delt med Maria som vi havde nydt at prøve sammen.

I det samme kom Maria tilbage og ville vide hvad vi snakkede om. Jeg opdaterede hende på situationen og hun kunne ikke helt lade være med at grine af det.

Dog havde hun knap nok sat sag inden Sandra kiggede på os og spurgte om vi så ikke ville gøre det en sidste gang?

Vi blev vist begge to lidt mundlamme, og hun tilføjede; For mig?

Jeg blev endnu mere forvirret hvor i mod Maria straks var med på ideen.

Jeg trak lidt på det og hun spurgte igen på samme måde og jeg viste ikke helt hvad jeg skulle sige.

Tredje gang ændrede hun ordlyden lidt. “Vil du ikke nok kneppe Maria en sidste gang? For min skyld?”

Jeg brød ud i en kæmpe latter og sagde at selvfølgelig ville jeg det, jeg troede hun mente “for mig” – som i foran hende. Og de fniste begge to lidt da det gik op for dem hvorfor jeg havde holdt lidt igen.

Men Maria kunne alligevel ikke lade være med at drille og hun lagde en hånd på mit knæ og kørte fingrene op af inderlåret mens hun med sin mest sensuelle stemme spurgte om jeg virkelig ville takke nej, hvis hun tilbød mig et blowjob lige nu? Det var jo trods alt Sandra der havde lært hende de frække tricks, blandt andet med at have lidt vand i munden i mens.

Sandra var ikke længe om at lege med og førte sine hænder lige under Marias BH-bøjle mens hun spurgte om hvis hun pakkede hende ud og begyndte at lege med den frække krop, om jeg så slet ikke ville være med? Maria nåede helt op til bulen i bukserne med sin hånd og jeg sad som forstenet, viste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre, pigerne der i mod brød ud i stor latter og Maria fortalte at mit lem vist ikke havde så svært ved at svare på spørgsmålene som min hjerne havde.

Jo mere vi drikker, jo mere “glemmer” vi at vi ikke er sammen mere og kyssene udvikler sig fra små uskyldige tantekys til halv saftige tungekys som får Sandra til fnisende at spøge om jeg alligevel havde ombestemt mig med om hun måtte se på. Igen slås det hen med en dumsmart kommentar, men i det Sandra efterlader os alene fordi hun skal på WC går der ikke mange sekunder før Maria knapper sin lavtaljede jeans op på føre min hånd ned til det velkendte stramme og trimmet skød. Hun kigger mig i øjnene og siger at hun glæder sig til vi bliver alene, siden hun rørte min bule for efterhånden nogle timer siden har hun bare haft lyst til at ride mig lige der i sofaen.

Jeg kigger lidt overrasket på hende og hun svare uden jeg har spurgt; “Nå ja, men der er vel ingen grund til at være genert eller spille kostbar – du har jo alligevel så ofte set og rørt min krop.”

Det eneste jeg kan sige er at jeg også selv ser ret meget frem til det, men mon ikke vi hellere må vente til vi er alene? Hun slår det hen og siger vi sagtens kan høre når Sandra er færdig og på vej tilbage, så der er ikke noget at være bange for, mens hun ligger sig på knæ i sofaen ved siden af mig og hun knapper mine bukser op og fanger straks den stive pik med sin mund.

Min hånd er stadig “fanget” i hendes bukser og jeg kæler blidt for den lille klit så godt jeg kan komme til for det stramme stof.

Pludselig går det op for mig hvor længe det har stået på og jeg kaster et hurtigt blik over mod døren ud til gangen hvor badeværelset er og jeg kigger Sandra direkte i øjnene, hendes øjne er spejlblanke og den ene hånd er dybt begravet i hendes sorte leggins.

Det giver et set i min krop af overraskelse og Maria springer straks op på knæ og begynder at knappe sine bukser. Sandra kigger liderligt på den stive pik som står lige ud i luften og siger vi skam ikke behøves at stoppe for hendes skyld. Med blikket låst fast på mit lem sætter hun sig tilbage i sofaen og lader hånden blive nede i skjul.

Jeg kigger over på Maria som tydeligvis stadig er liderlig, trods den lidt pinlige situation og jeg beslutter mig for, uden at blinke, at trække hendes bukser ned over ballerne og så langt ned jeg kan som hun sidder der. Jeg løfter min egen røv lidt fra sofaen og trækker bukserne længere ned før jeg igen fører hendes hoved tilbage ned over pikken og jeg glæders ved endelig at kunne komme ordentligt til den frække revne.

Jeg fugter hurtigt et par finger i hendes safter inden jeg fanger hendes rytme, som hun gynger forsigtigt frem og tilbage som hendes hoved går op og ned over pikken. Jeg begynder at fingerkneppe hende med to fingre, i langsomt tempo der passer sammen med tempoet hun sutter min pik med.

Jeg henvender mig til Sandra og minder hende om at hvis hun har problemer med at komme til, skal hun da have lov til at smide noget tøj og hvis hendes fingre ikke er nok, så ved jeg hvor Marias dildo ligger.

Hun smiler og takker for venligheden, men afslår i første omgang at låne noget legetøj, i stedet rejser hun sig op og trækker både leggins og trusser ned om anklerne og sparker dem af inden hun trækker sin T-shirt over hovedet og ligger sig til rette i den anden ende af sofaen.

Jeg er helt rundt på gulvet, for et øjeblik siden sad vi og drak øl, og nu sidder jeg pludselig med pikken i munden på min eks, mens jeg giver hende finger og hendes veninde ligger med sit blottet skød lige ved siden af mig og viser hvordan hun onanere. Den havde jeg i hvert fald IKKE set komme, da jeg sagde jeg ville kigge forbi.

Jeg mærker Sandras ben mod min nakke, som hun ligger der med den ene fod på gulvet og den anden bag mig for at kunne ligge ordentligt og det er lige ved at være for meget for mig at se op mellem de spredte ben. Blev jeg spurgt nu, ville jeg i den grad trække mine ord i mig igen, hun er hverken for almindelig, kedelig eller en man ikke tænder på. Har bare lyst til at smage hendes safter fra det våde skød, men på den anden side er jeg også bange for hvad Maria vil sige.

Så i stedet trækker jeg Maria op fra min pik og rejser mig op, jeg trækker hende ned at ligge på ryggen på sofaen, hjælper hende ud af bukserne mens jeg ligger mig til rette mellem hendes ben. Jeg slikker hendes klit, læber og helt op i hende et øjeblik hvor jeg knepper hende med min tunge for derefter at rejse mig op på knæ og sætte pikken til fissen. Langsomt glider den i bund mens hun vrider sig lidt og stønner højt af vellyst.

Sandra rejser sig lidt op fra sin liggende position for bedre at kunne følge med mens hun blidt leger med sine bryster uden på sin BH.

Jeg ser hendes fingre bevæger sig over mod Marias brystkasse og snart er hendes top trukket op under hagen på hende og hendes BH er knappet op og er trukket med op sammen med toppen. De store frække bryster får en grundig massage af hendes veninde og langsomt lader Maria også en hånd lande på Sandras inderlår og forsigtigt og nervøst nærmer hun sig det våde skød. Hendes fingre kredser om det som om hun ikke helt ved om hun tør, men til sidst overvinder hun sig selv og lader to fingre sprede de frække læber og finde op i hende.

Det er tydeligvis noget hun nyder, hun lukker øjnene og bider sig i underlæben mens hun kommer med et dybt suk inden hun læner sig fremover og deres læber mødes i et langt vådt frækt kys.

Sandras hånd bevæger sig ned over Marias mave og inden længe kan jeg mærke de spinkle fingre klemme om min pik mens den i fast rytme pumper op i den dejlige fisse.

Jeg mærker dem ikke direkte, men mere som at fissen strammer hårdere sammen, da Sandra hjælper mig med at kæle for det lækre skød, bare udvendigt.

Der går ikke længe inden hun rejser sig og siger hun straks er tilbage og hun løber ind på Marias værelse for at komme tilbage med en dildo i hånden og sige at NU er hun klar til den og mens Maria langsomt men sikkert begynder at føre den op i hendes veninde der ligger på alle fire med hovedet på Marias mave og blikket mod min pik, spørger Sandra pludselig hvorfor jeg aldrig har kneppet Maria i røven?

Det er trods alt noget vi havde snakket om ofte, men aldrig fået ført ud i livet og jeg måtte være hende svar skyldig mens jeg blev lidt overrasket over HVOR meget veninder snakker med hinanden om.

Sandra spørger om jeg stadig har lyst og jeg svare med det samme, at selvfølgelig har jeg det og hun smiler kælent til mig og siger at så må vi jo se hvad vi kan gøre ved det.

Hendes hoved bevæger sig langsomt længere syd på og snart er hun helt nede og ligge med kinden mod Marias navle.

Hun holder vægten på den ene arm mens hun med den anden hånd spreder det øverste af skamlæberne og sætter tungen mod den strittende klit, hvilken får Maria ud over kanten og hun stønner og skriger sin orgasme ud i stuen.

Tungen bliver ved med at lege på og omkring klitten og en gang i mellem smutter den ned til fisseåbningen og slikker hen over skaftet på min pik som den glider ind og ud.

Jeg mærker at det er ved at blive for meget for mig og et splitsekund inden jeg kommer trækker jeg mig ud og presser den i stedet ind i munden på Sandra som straks griber om den og malker mig tom for min varme ladning og lader intet gå til spilde.

Hun lader tungen kæle lidt ekstra for den mens hun slipper min pik, for i stedet at begynde at kæle for Marias mis, jeg står og nyder forestilling med min pik der bliver mundkneppet mens hun i baggrunden leger med den våde fisse. Hun fugter sine fingre og spørger Maria om hun er klar til at prøve i røven næste gang?

Hun ligger med et drømmende blik og tigger sin veninde om at hjælpe hende til at prøve det og til at være forberedt godt til det når jeg igen kan levere.

De rejser sig begge to op, så den sidste smule tøj kan komme af, hvorefter Maria ligger sig ordentligt op i sofaen, på ryggen og Sandra ligger sig oven på hende og deres tunger leger kælent med hinanden mens Maria igen finder dildoen og lader den langsomt lege med Sandras indre. Hun trækker vejret tungt ned i munden på Maria mens de fortsat kysser og jeg tager en tår af min øl inden jeg kravler ned mod den ende hvor deres ben er og mens Sandra lader munden vandre ned over Marias bryster og skiftevis kysser og slikker de helt stive vorter. Så overtager jeg dildoen og tænder forsigtigt for den indbyggede vibrator mens Marias fingre i stedet koncentrere sig om venindens klit.

Sandras mund kysser sig vej over brystkassen og halsen inden de igen mødes i et dybt kys og mens jeg skruer vibratoren op på maks, begynder jeg også at lade den arbejde noget hurtigere frem og tilbage i hende. Jeg nyder at se hvordan hun med den ene hånd leger med Marias store bryster inden hun til sidst må overgive sig og ligge sig ned over Marias krop og stønner halvt ned i sofaen og halvt ned i skulderen.

Jeg tager chancen og fugter en finger i Sandras safter inden jeg trækker den op mod hendes bagerste hul, sørger for at gøre det et par gange, så der er rigeligt med smørelse og efter at have cirklet omkring hullet et par gange for at give hende en mulighed for at protestere, presser jeg forsigtigt pegefingeren inden for i varmen og jeg når knap nok at få det yderste led af fingeren inden for inden hendes krop spændes og hun skriger sin orgasme ud i lokalet.

Jeg trækker fingrene til mig og lader dildoen bliver oppe i Sandra, mens hun kommer lidt til sig selv igen. Hun rejser sig op på armene, smiler til Maria og giver hende så et kys inden hun sætter sig op på knæ og kigger ned på min stadig halvstive pik for derefter lade blikket vandre op over min krop til hun kigger mig i øjnene og spørger om det mon så ikke er tid til at få gjort Maria klar?

Jeg kan kun sige det lyder fornuftigt og Sandra trækker dildoen og fortæller Maria hvordan de skal ligge i en 69´er med Maria øverst, så vi begge to kan komme til hendes huller, hvis nu jeg skulle have lyst til at hjælpe lidt til og inden længe ligger de sig igen oven på hinanden, bare modsat af før. mens jeg må have mig undskyldt et øjeblik, da jeg skal ud og tisse.

Jeg skynder mig tilbage og det første syn der rammer min nethinde er Marias røv der bliver gennemboret af to tynde tøsefingre mens hun støtter på sin ene arm og rokker frem og tilbage over hendes venindes ansigt og den liderlige mund der fanger læberne i mellem Marias ben og hun slikker de liderlige safter i sig mens hun sutter på fissen og lader tungen lege oppe i den vidunderlige grotte.

Trods min pik kun lige er faldet ned, står den straks helt stiv ved det frække syn og jeg går over ved siden af Maria der stønner i takt med hvordan hun gynger frem og tilbage og den hånd hun ikke støtter på skifter mellem at køre hen over hendes egne bryster, Sandras lås og op til hendes fisse inden den tager turen forfra igen.

Hun skifter hånd hun støtter på og med den nu frie hånd griber hun ud efter min pik og stryger forsigtigt hen over den mens hun kigger op på mig og beder mig kneppe hende i røven, hun er klar nu.

Og når hun vågner i morgen tidlig skal hun nok tage min pik i munden og gøre mig klar til endnu en omgang. Jeg smiler ned til hende og blinker med det ene øje inden jeg trækker mig om bag hende. Jeg sætter mig på knæ bag hende og sætter mig nærmest på Sandras hoved da jeg først føre pikken op i Marias fisse, jeg køre den helt i bund for at fugte min pik mens jeg hele vejen kan mærke en tunge der ligger og kilder så den både kan stimulere klitten og med tungespidsen kilder den pikken fra sædstrengen og ned over skaftet.

Da jeg er helt i bund lader jeg den blive der lidt inden jeg trækker mig ud igen og Sandra lader straks tungen lege om de spændte nosser, suger den let ind i munden inden hun fortsætter om til mellemkødet inden jeg igen trækker mig ud og jeg giver hende et par hårde stød mere inden jeg trækker mig helt ud og sætter hovedet til den stramme ringmuskel.

Helt forsigtigt presser jeg lidt på for at komme inden for og hele tiden presser jeg en lille smule hårdere til den endelig lader pikhovedet glide ind, med lidt hjælp fra Sandras fingre der holdte ballerne godt spredte og legede blidt om pikken.

Maria gisper lidt, men samtidig genoptager Sandra sin leg med tungen over den liderlige klit og da hun lige har fået lov til at vende sig lidt til følelsen glide jeg forsigtigt længere og længere op i hende til jeg endelig er helt i bund.

Igen får hun lige et øjebliks ro inden jeg begynder at kneppe den stramme jomfruelige røv helt blidt, men som hun får vendt kroppen lidt til det og venindens tunge får hende tættere på orgasmen lader jeg hende få den banket både hårdere og hurtigere op i hendes bagerste hul til hun må overgive sig til orgasmen og hun strammer ekstra til i det bagerste hul, hvilket får mig til at tømme mig for endnu en ladning, men denne gang bliver det helt op i det bagerste, dybeste hul og vi falder lidt udmattet sammen over hinanden.

Der går et øjeblik inden vi grinene over situationen, kommer op at sidde i sofaen igen og skal til at finde ud af hvis tøj der ligger hvor og Sandra siger hun nok hellere må tage hjem, hun skal trods alt forholdsvis tidligt op og kigge til hestene i morgen, så frygter hun kommer til at få mere pik end søvn, hvis hun bliver og vi kysser begge to hende farvel inden vi samler vores tøj op og lister ind i seng.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *