Efterårsdag i november 2011

Det er en efterårs fredag kl. er 06:10 og en ny dag er begyndt. Jeg åbner vinduet i soveværelset for at få noget luft ind, men det der kommer ind er bare en rigtig råkold vind, kæresten (L) er gået ned i bad, så hun mærker det ikke, jeg skynder mig ned og sætter en kande kaffe over og noget brød. Jeg tænder en smøg og kigger ud af vinduet. Æv mørkt og kedelig og så er det bare koldt. Frosten spejler sig i græsset fra billygterne ude fra vejen. Sådan en dag skal ikke bruges på arbejde men med en god film, eller en fræk kæreste. Lidt efter hører jeg nogle små bump ude fra badet, og jeg tænker lidt mere over det og L har faktisk været i bad et godt stykke tid nu…

Jeg begynder at forstille mig en masse frække tanker, gad vide hvad hun laver, står hun og onaner i badet inden hun skal på arbejde, står hun og giver sig selv finger, eller bruger hun måske skaftet fra børsten. Jeg stiller mig over til væggen ud til badet, og prøver at lytter, men det er svært at høre noget, for vandet rammer risten og det larmer, men jeg kan høre nogle små støn og ”Åhhhh ja”. Jeg bliver ophidsede af det, og min pik begynder at vokse. ”ummm ja” høre jeg igen. Jeg tager på min pik, som er voksede godt, men lige som jeg stå og lytter, springer brødet op, så jeg må heler gå over og gøre det færdigt, kaffen er også bryggede færdig. L skulle nødig fatter mistanke til at jeg har stået og lyttede. Jeg kan ikke lade være med at spidse øre, for tænk nu jeg kunne høre mere, men jeg høre nu at hun lukker for vandet. Der går lidt og så kommer hun nøgen ud og går ind for at finde noget tøj i værelse overfor badeværelset. Hun ved jeg elsker at betrækte hende når hun gør sig klar, ikke kun når hun er nøgen, men i det hele taget, bare den måde hun tager på sin krop, at se hendes figur ummm,  jeg kunne bruge timer på at se på hende. Hun kommer ud og ser jeg stå der og kigge på hende. Nåååå ser du noget godt spøger hun med et stort smil på, jeg nikker ja og svare, du ved jeg nyder at se på dig hver morgen, var det et godt bad ? ”hvorfor spøger du, svare hun” Nåååå ikke for noget, syntes bare det tog sin tid, hun smiler til mig og går igen ud på badeværelset for at lægge make-up og sætte hår med mere.

Jeg tager en kop kaffe og gå ud til hende, sikke et dejligt syn der møder mig. L står foroverbøjet kun iført g-streng og børster sit hår, med det samme kommer der liv i min pik, og han begynder at vokse, jeg stiller mig sådan at hun kan mærke min pik blive hård mellem hendes baller. Ummm udbryder hun, mens hun med underlivet trykker sig ind mod ham. Hun begynder at kører sin dejlige faste røv op og ned af ham. Er du liderlig spøger hun, hvilket jeg kun kan svare ja til. Efter lidt vender hun sig om og tager sin hånd ned og begynder at nusse ham, ummm kunne du godt kneppe mig, spøger L. Ja svare jeg, ummm men du får ikke lov endnu svare L, for tiden er løbet fra mig og jeg skal snart af sted på arbejde. Hun læner sig helt ind til mig og visker i mit øre ”Hun er så dejlig liderlig og det var et dejligt varmt bad”. Åhhhh det går lige i pikken på mig, og det ved hun! Jeg er på vej ud fra badeværelset da hun stopper mig og spøger ”hvad tid er det du har fri i dag skat” jeg svare at jeg først er sent hjemme efter kl.16.

L kigger mig dybt i øjne og kysser mig blidt, hvor efter hun visker til mig ”kunne du godt tænke dig noget frækt og nyt i aften, på mine præmisser og min måde!?” Åhhhh ja svare jeg. Så skal du glæde dig, for min liderlige, dejlige varme og våde mis, har en plan med jer, men nu skal jeg gøre mig færdig, og det skal du også snart, hun kysser mig, og jeg går ud i køkkenet igen for at gøre det sidste færdigt. Min pik er godt stiv og han banker godt, jeg tænker som sindssyg på hvad hun har fantaseret sig ude i badet, Vi får spist morgenmad og jeg får sagt farvel til L. Nu er det min tur til at skal gøre mig klar inden jeg skal på kursus, jeg kan ikke lade være med at tænke på L og den måde hun forkæler mig på med drømme og fantasier….

På kursusset kan jeg slet ikke fatte mig om de ting vi skal, jeg har kun L i tankerne. I løbet af dagen har jeg prøvet at få bare lidt ud af hende, men der er intet at gøre. Da jeg kommer hjem og låser mig ind i gangen, er der tændt levende lys og der er helt stille i huset, ved håndvasken lægger en lille seddel til mig hvor der står. ”Velkommen hjem min elskede, håber du har haft en dejlig dag. I dag syntes jeg vi skal lege en lille leg, derfor skal du tage alt dit tøj af og tage det bind for øjne der lægger her, når du er klar banker du 2 gange på døren. Husk det er min dag, og hvis du ikke er sød kan og vil du blive straffet, så vær nu sød min skat”

Sikke en overraskelse og sikke en velkomst, det har jeg aldrig prøvet før, mit hjerte banker og mine tanker løber rundt, for hvad mon hun har fundet på og hvorfor er der så stille, jeg kan slet ikke vente. Jeg tager mit tøj af som hun havde skrevet jeg skulle, og jeg tager bindet på øjne så jeg ikke kan se noget, jeg famler over mod døren og banker 2 gange.

Jeg høre hun sætter musik på og herefter høre jeg fortrin hen mod døren til gangen, døren gå op. Jeg stå helt stille og nøgen med en lille stå dreng på, hun siger intet, men jeg kan dufte noget, men ved ikke helt hvad det er. Jeg mærker hendes hånd tage om mig, og jeg får et knus og vores læber mødes i et dejlig vådt kys, hun kysser mig op langs siden op til øret, hvor hun visker ”velkommen hjem min skat, du ser dejlig ud som du står der, nu skal du bare nyde det. Jeg følge dig ud på badeværelset nu.” Vi begynder at gå. Jeg går forsigtigt og prøver at opfange så meget jeg kan uden at kunne se noget. Det går ikke så stærkt, for selv om hun følger mig, er jeg bange for at gå ind i noget. Men efter lidt når vi badeværelset, Så skat, nu er vi her. Husk nu at nyd det og tag den tid i skal bruge, når døren lukker må i først tage bindet af. Mit hjerte banker og jeg nikker ja, og hun giver mig et kys, og det næste jeg høre er at hun lukker døren. Jeg bliver stående lidt for at lytte og lige tænke over tingene. Jeg tager langsomt mit bind af og ser hun har sat levende lys her ud og der lægger en lille seddel samt et håndklæde som dækker over et eller andet. Jeg tager seddelen hvor i der står:

”Skat nu skal i tage et dejligt varmt bad, i skal være nybarberet over alt, det vil sige i ansigtet, på pikken, under armene, jeres pung og ved jeres dejlige stjerne. Udover det skal i gøre jer klar til anale lege, der lægger der ting under håndklædet som i kan bruge. Når alt dette er ordnet, tørrer i jer, tager det der lægger under håndklædet på, tager jeres bind på igen, og banker 2 gange på døren”

Mit hjerte banker og jeg er sindssyg liderlig nu. Jeg tager håndklædet væk så jeg kan se hvad hun har lagt til mig. Jeg elsker at blive overraskede og jeg ved ikke noget bedre end at lege i badet. Jeg elsker at kneppe mig selv i mit hul mens jeg lader det varme vand løbe ned af ryggen, og med den anden hånd spiller jeg min pik. Jeg kan se hun har tænkt over hvad jeg kan lide og hvad jeg normalt bruger. Der lægger tryllestaven som jeg næsten bruger daglig når jeg er i bad, sugekoppen som jeg leger eller går med, og så er der stiften til vandet.

Der er noget jeg aldrig har fortalt hende, men jeg elsker at bruge stiften, som sprøjter vand op i mig. Jeg forstiller mig at det er den samme følelse som når jeg kommer i hende, jeg ved ikke noget bedre end at fylde mig op og så sætte mig på hug mens jeg tager stiften ud for at stikke tryllestaven så langt op den nu kan komme og begynder at lege. Nogle gange får jeg en mærkelig lyst og det er at uriner på mig selv mens jeg spiller min pik eller har noget op i mig.

Efter ca. ½ times tid har jeg fået gjort alle de ting jeg skulle og jeg er 100% ren alle steder, jeg gå nu ud af badet. Jeg får tørt mig og tager sugekoppen som jeg formoder er den hun mente jeg skulle tage på og stikker op i mig, så tager jeg g-strengen på. Nu er jeg så liderlig at jeg snart ikke kan vente mere, jeg fumlet bindet på øjne igen, så jeg ikke kan se noget, for jeg ønsker ikke at ødelægge hendes store arbejde i det her. Jeg banker 2 gange og afventer. Kort tid efter kommer hun ud til mig. Ummm du dufter dejlig og ser godt ud skat. Buk dig lidt forover så jeg kan se om du bliver godt fyldt ud af sugekoppen, jeg bukker mig forover, og hun går om bag mig, for at se. Ummm det ser dejlig ud, er det godt spøger hun, mens hun fører en hånd rundt om mine baller og lige rundt ved sugekoppen. Åhhhh ja det er så dejligt at have noget i mit hul svare jeg. Pludselig mærker jeg hendes tunge kører rundt og over sugekoppen, Åhhhh skat, det er så dejlig.

Jeg får ikke så meget tid, da hun i det samme tager fat i min hånd og begynder at føre ud af badeværelset. Vi kommer over til trappen som fører op til stuen. Hun går bag mig, sådan at jeg selv kan føle mig frem. Ca. halvt op af trappen mærker jeg hendes tunge mellem mine ben, og jeg stopper op. Hun begynder at slikke mine lår og mine baller, med sine arme spreder hun mine ben. Hun slikker mig fra sugekoppen og hele vejen hen til min stive pik, som bare gerne vil ud af trusserne, hun begynder at slikke ham uden på trussen, hvor hun med den ene hånd kører sin finger rund om sugekoppen, pludselig mærker jeg en finger glide hele vejen fra sugekoppen og ned til min pik og han får lov til at komme ud, men ikke særlig længde for han bliver proppet ind i hendes mund. Jeg begynder at lave bevægelser, og det ender med at hun lægger mellem mine ben på trappen og jeg knepper hende i munden. Hun kærtegner min pung og mit hul der er fyldt godt ud. Efter lidt tid stopper hun mig og vi går op i stuen. Må jeg ikke godt smage din våde mis spøger jeg, men hun siger nej, jeg kan stadig intet se.

L fører mig frem og over på vores store gummiluft madras som hun har pustede op, da jeg lægger mig kan jeg mærke hun har lagt et lak lagen på, ummm så har hun måske olie i tankerne, tænker jeg. Du skal lægge dig på ryggen, begynde at spille din pik for mig, og du skal stadig have dit bind på. Da jeg lægger på ryggen, hiver hun strengen af mig, så min pik komme frem. Jeg begynder at spille ham og han vokser hurtigt igen. Jeg kan stadig ikke se noget, men jeg fornemmer og ønsker at L sidder eller står over for mig og leger med sin våde mis. Ummm spred dine ben for mig mens du spiller din stive pik for mig, så jeg rigtig kan se ham og din sugekop.

Jeg spreder mine ben så hun rigtig kan se det hele. Ummm ja sådan siger hun. Efter lidt mærker jeg hun kommer mellem mine ben, hun slikker mig fra foden og hele vejen op til min stive pik. Jeg tror hun vil have ham i munden og slipper ham, men det er ikke meningen, hov hvad laver du, har du fået lov til at slippe ham, siger hun. Nej jeg troede du ville tage ham i munden svare jeg mens jeg tager fat i ham igen, og begynder at spille ham.

Det var ikke godt siger hun, nu må jeg straffe dig for din ugerning. Jeg mærker hun tager fat rundt om sugekoppen som sidder helt op i mig, hun begynder at lave små ryk med den, åben dig så jeg kan tage den ud siger hun så, og jeg åbner mig så hun langsomt kan hive den ud. Ummm sikke et dejligt liderligt hul du har, udbryder hun, mens hun stikker den ind igen. Hun begynder at kneppe mit hul med sugekoppen mens jeg selv spiller min pik. Åhhhh det er så dejligt når du knepper mig. Jeg mærker sugekoppen endnu engang glider ud af mig, og L bevæger sig.

L kommer op til mig, og kysser mig. Har du lyst til at smage min våde fisse spøger hun, jeg svare ja med det samme, ummm det lyder dejligt, for hun skal også snart af med noget. Åhhhh lad mig slikke det i mig skat udbryder jeg. Hun sætter sig over mit ansigt sådan at jeg kan slikke hende fra anal og hendes mis.

Åhhhh ja slik min saftige mis skat. Jeg kan smage hun er godt liderlig og jeg begynder at suge på hendes skamlæber. Åhhh ja udbryder hun. Hun spreder sit hul for mig, og jeg tungeknepper hende. Ummm ja skat, vil du smage mere af mig spøger hun. Ja kom med det skat.

(Jeg tror hun er ved at komme, og jeg elsker når hun sprøjter mig i hoved.)

Jeg forsætter med at slikke hende og pludselig mærker jeg en lille stråle og det begynder at løbe ned af min kind med dejligt lunt fissesaft. Åhhhh ja slik min våde fisse siger hun. Efter lidt siger L, kan du lide det skat, jeg nikker ja, mens jeg slikker så meget saft i mig som muligt, jeg kan godt fornemme at det ikke kun er hendes liderlige saft der kommer. Vil du have mere spøger hun. Ummm ja.

Hun vender sig om sådan at vi nu kan lave en 69. Jeg er godt våd i ansigtet, ned af halsen, jeg ved ikke om hun har noget andet eller om hun ren faktisk har gjort det jeg engang spurgte hende om. Hun sidder op og jeg kan lige nå hendes fisse med min tunge, ummm du smager dejlig skat. Ummm det er også dejligt og frækt, er du klar til at suge mere saft i dig. Ja svare jeg, kom med alt det du vil skat svare jeg hende. Er du sikke spøger hun og presser hendes fisse ned mod mit ansigt. Jeg nikker ja og i det samme mærker jeg en fast stråle ramme mig og nu er jeg godt klar over at det ikke kun er hendes saft, men at hun sidder oven på mit hoved og pisser.

Men fuk det er frækt, det tænder mig helt vild. Hun bukker sig fremover og tager min pik i munden, mens hun lader det varme urin sprøjte mig i hoved. L har drukket meget vand, for det er totalt klart det hun kommer med, så det smager af ingen ting og det lugter ikke. L tager hele min pik ind i munden og holder den lidt, hvor efter hun sutter ham, Ummm det er noget du kan lide kan jeg smage, hun tager en finger og begynder at lege med mit hul. Jeg lukker mine øjne og nyder hvert et sek. Hver en lille ting hun gør ved mig. Pludselig mærker jeg hendes fingere på vej op i mig, og det går lige i pikken på mig. Ummm du må gerne tage bindet væk fra øjne nu skat.

Jeg fjerne bindet fra mine øjne, og det første der møder mig er en smask våd fisse. Jeg lægger ikke rigtig mærke til så meget andet, da mine øjne lige skal vende sig til lyset.

L begynder at slikke min pung og ned mod mit hul. Hun rejser sig op, sådan at hun sætter sin dejlige våde fisse lige i ansigtet på mig, hun beder mig løfte mine ben, hun tager rund om dem og læner sig frem ad igen, nu kan jeg mærke hendes tunge kører fra top til bund og hun slikker mig lige i stjernen, og det tænder mig så meget. Vi er sjask våde af liderlighed. Jeg tager min ene arm op, og begynder at fingerknepper L mis, først med en finger så to Åhhhh ja skat udbryder hun, det er så dejligt, prøv om du kan få en finger mere op, og jeg forsøger forsigtigt at presse endnu en finger op, ÅHHHHH ja skat, knep min fisse halv råber hun. Fuk hun er liderlig nu, der går lidt og L vender sig, og der gå ikke 2 sek. Før hun lader min stive fik fylde hendes mis ud.

Hun lader sig glide helt i bund første gang, og begynder at ride på ham. Åhhhh ja udbryder vi begge.

Jeg hiver fat i L så hun kommer ned til mig så vi kan kysse, jeg visker i hendes øre, skat jeg kommer snart. Hvor til hun svare, Nej det må du ikke endnu mens hun forsætter med at ride på min pik, vi er ikke færdige med jer endnu, i må ikke komme, men det er så dejlig at mærke din stive pik op i mig. Hun sætter sig op, og lader min stive pik fylde hendes våde fisse godt ud. Hun kigge på mig, men nogle øjne jeg aldrig har set hende give mig før, de er ved at springe af liderlighed og jeg kan se hun er vild efter at få mere Pik. Nu holder vi en lille pause stønner hun, så vi kan få tørt op og lige komme i bad og få en skylder og så har jeg noget til jer. Hun lader min pik glide ud af hendes dejlige våde fisse, jeg tager fat om hende og vender hende om, så hun  lægger med sit bryst ned i madrassen og røven lige i vejret.

Jeg søger om bag hende, og begynder at slikke hendes huller. Åhhhh ja skat, slik mine huller udbryder hun. Jeg slikker hendes ekstra godt rundt om hendes anal hul, for jeg ved det tænder hende, som det gør på mig når hun slikker mit hul. Der går lidt, og jeg stopper. Vi får nusset og kysset lidt mere, og begynder at få tørt op. Vi siger ikke så meget, for vores udtryk siger alt. Godt det er en gummi madras og at L har lagt lak lagen på når hun nu har taget røven på mig.

Jeg går ned og henter en spand med vand og sæbe, mens L får tørt madrassen. Vi får vaskede det hele af. Jeg bemærker nu at hun ren faktisk har gjort det hyggeligt og intimt, der er levende lys god musik og en flaske rødvin, som vi slet ikke har fået smagt på endnu. Der er også noget på boret som er dækket til.

I badet kan vi ikke lade være med at lege med hinanden, og jeg spøger om hun vil vaske min pik for mig, hvis jeg må vaske hendes mis. Den er L med på. Hun tager fat om min pik og trækker forhuden tilbage, skal du af med noget først spøger hun. Ja jeg har lidt svare jeg. Så kom med det ingen jeg vasker ham ren skat, jeg skal nok styre ham for dig. Ummm det lyder dejligt og det tænder mig når hun holder om min pik. Jeg begynder at uriner i badet. Ummm ja siger L og drejer min pik over mod sig selv, så strålen rammer hendes mis, Åhhhh det kilder når din stråle rammer min liderlige mis udbryder hun.

Hun kommer lidt tætter på mig, så strålen er så kraftig som mulig, og hun begynder at kører min pik rundt om hendes mis. Da jeg er færdig står hun og leger lidt med ham, og begynder så at vaske os. Det er dejligt at mærke hendes hænder vaske og kærtegne min krop.

Da hun er færdig sætter hun sig på hug og begynder at sutte min pik, Ummm nu er han dejlig ren igen, så nu er det vores tur. L rejser sig op og jeg går på hug, for at starte med at vaske hendes ben og langsomt gå op. I det samme jeg er kommet ned på hug, løfter hun det ene ben, sådan at jeg kigger lige ind i hendes mis. Åhhhh jeg har også noget jeg skal af med skat, og hun begynder at uriner på mig.

Jeg ved ikke hvorfor, med det tænder mig vildt meget at hun uriner på mig, det er første gang jeg og vi prøver det, men jeg syntes det er pisse frækt. L tager sin hånd og presser mit ansigt ind mod hendes varme og våde fisse mens hun uriner, uden at tænke over det begynder at slikke hende L begynder at stønne.

Åhhhh ja det er så dejligt frækt. Da hun er færdig forsætter jeg med at slikke hende. Jeg tager vaskekluden og får fumlet noget sæbe på, og giver hende en vasker over det hele som hun gjorde på mig. Da jeg når til hendes ryg, giver jeg hende lidt massage, for det ved jeg hun elsker og det har hun fortjent så dejlig fræk hun er. Da jeg er færdig tager jeg selv lige en hurtig indsæbning og skylder mig. Jeg går som altid først ud og får tørt mig. Hov siger hun du bliver lige her, du må ikke gå op. Nej jeg skal nok vente på dig. L får gjort sig færdig og kommer også ud.

Da vi er færdig, tage L et par lak trusser på og vi går sammen op oven på igen.  jeg tage et glas rødvin til os, og en smøg. Vi sætter os i sofanet. Jeg kigger på hende og siger. Er du klar over hvor meget jeg elsker dig skat, du gør så mange ting ved mig at jeg ikke kan sætte ord på, Du stråler af sex, du giver mig kærlighed. Du er så pisse dejlig! L smiler og svar, jeg gør det jeg ved du kan lide, for det du kan li kan jeg også li, og jeg får mindst ligeså meget igen. Hvordan havde du det med det jeg gjorde i forspillet. Åhhhh det tændte mig så meget, først troede jeg du var ved at kommen, men kunne godt regne det ud, da jeg fik strålen.

Og jeg ved ikke hvorfor men tanker har været der længde, men jeg har ikke ville spøger dig. Men fuk det er frækt!

Ummm dejligt skat svare L. Vi sidder og snakker oplevelsen igennem mens vi få drukket lidt rødvin. Efter ca. ½ times tid rejser L sig og går over og sætter noget nyt musik på, hun kommer tilbage og stiller sig foran mig. Langsom begynder hun at danse for mig. Fuk du er fræk siger jeg til hende. L vender sig om og læner sig fremover sådan at hendes dejlige faste røv stikker lige op mod mig, hvilket ophidsende syn, den dejligste røv man kan ønske sig i et par g-strengs lak trusser. Ummm min pik begynder at få puls. Hun går et halvt skridt tilbage mod mig, og jeg begynder at slikke hendes røv uden på trussen, mens hun danser. Hun stiller sig op igen og vender sig om, sådan at jeg nu kan slikke hende på maven og ned til hendes dejlige varme og våde fisse. Sådan forsætter det lidt frem og tilbage. Efter et stykke tid smider hun langsomt trusserne for mig og igen, bukker hun sig forover sådan at jeg igen har hendes røv.

Jeg ved ikke hvad der er med L, men hun tænder mig så vildt, og ja jeg kan ikke sætte en finger på noget som ikke ser eller sidder godt på hende. Hendes fisse, skamlæber ja selv hendes stjerne er smuk. Det har jeg ellers aldrig lagt mærke til men der er noget ved hendes stjerne som tiltrække mig. Og jeg begynder at slikke den. L komme med små støn og begynder med sin ene hånd at lege med sin fisse. Hun stikker en finger ind og lader mig slikke den ren, ummm hun smager så dejlig. Efter lidt tid, rejser hun sig op, vender sig mod mig og vi kysser. Hun går over til boret hvor der lægger noget skjult. Jeg kigger op på hende og liner nok et spørgsmålstegn.

Hun kigger på mig med et fucking sexet look. Skat er du klar til at prøve endnu noget nyt, spøger hun mig. Hmmm ja min elskede, det ved du joh. L smiler og siger så, er du også klar til at få taget din mødom med en strap on, som jeg vil knepper dig med. Åhhhh det går lige i pikken på mig, og jeg svare ja. Hun hiver halvdelen af det overdækkede til siden, og der lægger en strap on. Ummm skat, tænder det dig at jeg tager den her på, og skal kneppe dig i røven, som når du knepper mig, spøger hun. Åhhhh ja skat svare jeg hende. Hun tager den frem og begynder at tage den på. Ummm der er bade en pik til dig og mig siger hun, og tager sin del op i sig. Hun lukker øjne og stønner. Åhhhh ja. L leger lidt med den og tager den så helt på og spænder den til. Hun kommer over imod mig udstyret med en pik nu, og mit hjerte banker helt vild. Hun har tit kneppede mig med en finger, sin tunge og nogle gange med en dildo. Men aldrig med en strap on. Fuk det er frækt.

Hun kommer over til mig, tager sin pik i hånden og kigger på mig. sut mig siger hun, og jeg begynder at sutte hendes pik. Ummm jeg kan se det tænde L, og jeg syntes også selv det er pisse frækt. L begynder at tale frækt og bestemt til mig, og nu ved jeg at hun bestemmer. Efter lidt tid hvor jeg har suttede på hendes pik, og slikkede hende siger hun. Vend dig om og læg dine arme på ryglænet af sofanet. Ummm måden hun siger det på tænder mig, og jeg gør som der bliver sagt. L tager sine hænder og former mig lidt, sådan at jeg strutter lidt med røven bagud. Jeg kigger tilbage, men får avide at jeg ikke skal kigge. Jeg høre hun rejser sig, og kort tid efter står hun foran mig og stikker hendes pik i munden på mig. Jeg begynder at sutte den. Imens får jeg bind for øjne igen. Du skal lukke dine øjne, og må ikke se noget.

Du skal kun nyde det der vil ske nu siger hun. Åhhhh ja svare jeg. Hun går om bag mig, jeg kan intet se, og fuk mit hjerte banker.

Det er pisse ophidsende ikke at kunne følge med i hvad der sker og hvad hun vil gøre. Tankerne flyder i hoved på mig. Hvad vil hun gøre, hvordan osv. Pludselig mærker jeg en hånd tage fat om min pik, hun puffer lidt til mine ben, sådan at jeg skal sprede dem lidt. L begynder at spille ham og han bliver hurtig stiv. Hun tager ham bag ud, og stikker ham i munden. Jeg kan ikke holde min stønnen igen. Da hun har fået gjort ham god stiv og våd, spiller hun ham, og begynder at slikke min stjerne samtidig, ind i mellem kan jeg mærke hun presser sin tunge ned i mit hul, og derved tunge knepper mig. Åhhhh ja knep mig skat, udbryder jeg. L slipper min pik, og tager fat om mine lår/røv. Hun spytter mig lige i stjernen og begynder igen at tunge kneppe mig. Da jeg er godt våd og hun har fået slikket mig godt, mærker jeg en finger kører rundt om stjernen mens hun slikker mig. pludselig stikker hun fingeren i mig og tager den ud igen.

Jeg stønner højt. Åhhhh jeg skat. L stikker fingeren op i mig igen, og blive der inde, mens hun med sin tunge kører rundt om fingeren. Det tænder mig helt vild når hun slikker og knepper mig. Ummm kan du lide det spøger hun mig, og jeg får stønnede ja. Ummm jeg elsker at slikke dig og knepper dig med min finger. Nu mærker jeg endnu en finger prøve at finde vej. L spytter igen, så jeg er godt våd rundt om mit hul, langsomt mærker jeg endnu en finger trænge op i mig. Åhhhh det er dejligt, og det går lige i pikken på mig. L tager med sin anden hånd fat om min pik og begynder at spille ham, mens hun med den anden hånd fingerknepper mig og nu mærker jeg hendes tunge rundt om mit hul og ned og sutte min pik. Jeg er helt op og kører om mit hjerte banke derud ad.

Aldrig har jeg været så tændt og jeg er sikker på L kan fornemme det på mig. Efter noget tid, stopper L med at sutte min pik, og hun tager fingerende ud af mig. hun rejser sig og kommer op foran mig. Slik min pik siger hun, og jeg åbner munden og hun stikker den ind. Gør den godt våd, for om lidt vil jeg knepper dig skat. Åhhhh ja siger jeg. Jeg får spyttede godt på hendes pik, og hun går igen om bag mig. Jeg hører tuben med glidegreame åbnes og så mærker jeg en god klat lande lige på mit hul. L tager sin pik og begynder at køre den op og ned i min revne og rundt om mit hul. Åhhhh ja, stik den i mig beder jeg hende.

Hun forsætter med at køre den rundt, og jeg fornemmer at hun lige smøre den ind. Nu mærker jeg hendes pik hoved presse sig mod mit hul, og langsomt åbner jeg mig, og hun glider lidt ind i mig. Jeg stønner højt nu, og jeg tror det tænder L.

At stå der og se ens pik langsomt glide ind i hullet er så ophidesne og frækt. Hun tager ham lidt tilbage for igen at stikke den længder ind, og sådan forsætter hun stille og roligt. Kan du lide det jeg gør spøger hun, jeg kan ikke svare, for jeg er så liderlig og tændt, at jeg bare nikke ja. Nu mærker jeg rigtig at hun presser sin pik i mig og hun begynde også at stønne, langsomt bliver det hård og hård. L banker sin pik i mig, Ummm ja skat, du slutter så tæt om ham, og han er helt i bund nu. Fuk det er dejligt. Hver gang jeg banker min pik i dig, får jeg selv en masse ved den jeg har op i mig siger hun. Efter lidt tid hiver hun sin pik ud af mig. og jeg vender mig om. Vi kysser og slikker hinanden godt. Hun kommer op til mit øre og visker.

Ummm kunne du tænke dig at ride på mig, hvis jeg lægger mig på madrassen. Åhhhh ja skat, lad mig ride på dig pik svare jeg hende. Du skal ride på mig så jeg kan se dit ansigt siger hun og hiver bindet af mig. Hold da op nogle øjne du har, tænder det dig at jeg knepper dig spøger hun. Om det tænder mig, jeg kan komme når som helst, og må virkelig holde igen, så du må ikke lege for meget med ham for så kommer jeg.

L lægger sig på ryggen og med sin finger gør hun tegne til at jeg skal kommer over til hende. Jeg kravler op til hende sådan at jeg lægger ind over hende, vi kysser og jeg mærker nu at hun tager sin pik og styre den mod mit hul. Jeg sætter mig lidt mere op, så hun rammer hullet. Vi kigger hinanden dybt i øjne, og langsomt lader jeg mig glide ned over hende. Fuk det er godt, og vi begge kommer med et støn. Åhhhh ja skat, rid på mig pik, lad den fylde dig ud.

Jeg glider op og ned over hendes pik, efter lidt, sætter jeg mig mere op sådan at jeg får den rigtige ride stilling, og hun begynder at banke sin pik om i mig. Spil din pik for mig skat siger hun mens jeg kigger hende dyt i øjne.

Åhhhh skat så komme jeg ud over dig. Ummm ja kom ud over mig mens jeg knepper dig svare hun mig, og jeg tager fat om min stive pik som bare står lige ud i luften. Langsomt begynder jeg at spille ham, mens jeg rider op og ned af L stive dejlige pik. Åhhhh skat jeg komme, jeg kommer skat, siger jeg og L løfter sit hoved op, sådan at hun kan se ned, og se hvordan jeg glider ned over hendes pik, og bliver der, mens jeg spytter min dejlige varme sperm ud over hende.

L udbryder et støn og et Åhhhh ja skat kom med det vis mig hvor meget din pik kan aflever til mig. Jeg har lukkede mine øjne og lader min pik tømme sig ud over L dejlige krop. Da jeg er færdig åbner jeg øjne og ser hun ren faktisk at jeg har ramt L i ansigtet og ved hendes mund udover hendes krop også er godt smurt ind. Jeg læner mig fremad mod hende, og hendes pik glider ud af mig. Uventede åbner L munden og begynder at slikke min sperm i sig, hun spøger med sit frække og sexede blik, om jeg ikke komme ned til hende og kysser hende. Uden at tænke over det, læner jeg mig ned til hende, og hun stikker sin tunge ud som er godt smurt ind i min sperm, og vi begynder at snave, jeg begynder at slikke mit eget sperm af hendes kind, hvor efter L slikker det af fra min tunge.

Der går lidt tid hvor vi lægger og slikker og kysser hinanden.

Fuk det var god skat. Jeg har aldrig i mit liv prøvet noget linje og noget der har været så frækt. Jeg kan slet ikke finde ord for det, og jeg kan se L også har meget hun vil sige men heller ikke kan finde ord for. Det har vært den bedste sexoplevelse jeg har oplevede, og jeg håber ikke det bliver den sidste.

Mange nye grænser er blevet prøvet af og nye ting er taget i brug. Noget har været bedre end andet. Et er hvad tankerne og fantasi siger, noget andet er virkelighed, men har man ikke prøvet det, kan man ikke udtale sig om det

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *