En lastbilchauffør og to tøser

Annette var tre år ældre end mig, og havde noget mere erfaring med fyrene end jeg. Fyrene på min alder var alle helt vilde med hende, for hun var sød og charmerende, og så vidste hun lige, hvad de unge fyre kunne lide. Hvis vi var sammen med hendes jævnaldrende, var det også lidt spændende for mig, for drengene på hendes alder var lidt mere modne.

Når den ene af os eller vi begge havde været sammen med en nye fyre, skulle vi altid aflægge beretning over for hinanden, om hvordan han var, og hvad vi havde lavet. Hun lod sig ikke påvirke af, at hun var tre år ældre end mig, og jeg nød at lytte til hendes erfaringer og gode råd.

Annette’s forældre skulle det år på camping i Italien, og jeg var blevet inviteret med, for at hun ikke skulle være den eneste unge. Annette og jeg skulle komme derned lidt senere, når vi fik ferie. Hun havde gennem nogle venner fået kontakt med en chauffør, som kørte til Italien næsten hver uge. Mine forældre var ikke så meget for, at vi skulle komme derned på den måde, men da Annette skulle med, mente de, at det nok gik alligevel. Hun var jo voksen og fornuftig.

Vi skulle møde op ude ved et pakhus på Amager, og min far kørte os derud. Vi traf hurtigt Tommy, som virkede til at være en sød fyr. Han var høj og flot og talte meget. Den store gule lastbil havde kun to sæder, men vi skiftedes til at sidde i en af køjerne eller oven på motoren. Tommy snakkede hele vejen ned gennem Sydsjælland om, hvor vi skulle hen og om hans store lastbil. Han har vel været omkring 25 år, og slet ikke uden charme og tiltrækning.

På færgen stod jeg oppe på soldækket og talte med Annette om Tommy, som virkede ret lun på os begge to. Annette ville da heller ikke have noget imod at møde ham i en seng, men vi var enige om, at køjerne i bilen vist var for små. Da vi kom ned på vogndækket, kunne vi godt høre, at de andre lastbilchauffører morede sig over, at Tommy havde fået lokket to piger med i bilen.

Ned gennem Nordtyskland fortalte Tommy os, at normalvis var betalingen for at køre med, at man var villig til at kravle i køjen med chaufføren. En tur for en tur, som han sagde. Annette protesterede da heller ikke, men da jeg så foreslog, at de to klarede den sag, gjorde Tommy mig opmærksom på, at jeg vel også kørte med. Det gøs lidt i mig, at vi på den måde skulle betale for turen, men Annette beroligede mig.

Tommy standsede lastbilen ved et motel i Sydtyskland, hvor vi så kunne overnatte. Jeg gik hen til motellets reception og ringede hjem og fortalte at alt gik fint. Da jeg kom tilbage til værelset, var Tommy gået i bad. Annette fjernede tæpperne, der lå over dobbeltsengen. Hun havde taget det meste af sit tøj af, så hun nu kun havde sine små hvide blondetrusser på. Hun var faktisk en ret flot pige med lang lyst hår, store velformede bryster og lange slanke ben.

“Smid tøjet, så vi ka’ få klaret Tommy”, opfordrede hun mig.

Jeg klædte mig nødtvungen af, men beholdt dog trusserne på. Det var lidt mærkeligt at tænke på, hvad der skulle ske, når Tommy kom tilbage. Ville han være sød ved os, og hvordan ville han klare os begge to.

Annette kom mig i forkøbet, “Jeg skal nok ta’ ham først, så har han nok ikke energi til ret meget mere”.

Tommy kom ud inde fra badeværelset. Han havde svøbt et håndklæde om livet.

“Nå, er i klar piger ?”, sagde han friskt.

“Ja, vil du ha’ mig først”, svarede Annette, mens hun gik frem mod ham. Hun stoppede og trak sine trusser ned på lårene, så han rigtigt kunne se hende. Så gik hun helt hen til ham og tog om ham. De omfavnede hinanden og kyssede, mens Tommys håndklæde faldt ned på gulvet. Hans hænder kravlede ned på hendes numse, som han krammede forventningsfuld.

“Du kysser jo dejligt”, kom det fra Tommy, da de havde sluppet hinanden, “Jeg ska’ osse se dig”, sagde han så til mig.

Jeg gik et par skridt frem mod ham og tænkte, at så kunne han vel godt se mig. Han stod lige foran mig, nøgen, velskabt og med en stor lang pik omkranset af en masse hår.

“Du ska’ ha de små underbukser af”, viskede Annette til mig, og uden videre trak hun mine røde trusser ned. Tommy gav mig et kys, og greb ud efter mine bryster.

“Ikke dårligt”, sagde han, mens han klemte dem lidt. Så gav han mig et stort varmt knus, før han kyssede mig varmt og inderligt. Hans store hænder skulle lige søge lidt rundt på min krop, som for at vurdere varen.

Annette havde lagt sig på dobbeltsengen og spredte sine ben. Tommy slap sit greb i mig og lagde sig ved siden af hende. Hans ene hånd var hurtigt mellem hendes ben, og hun havde tydeligvis ikke noget imod det.

Jeg satte mig på sengekanten, og Annette var nu også gået i gang med at pumpe Tommys pik. Hun tog godt fat, men han nød det, kunne man se.

“Vi ska’ osse ha’ din veninde med”, sagde Tommy og slap Annette.

Jeg kravlede op ved siden af Tommy, mens Annette lå på den anden side af ham. Han havde hurtigt hænderne på mine bryster, som fik en ordentlig omgang kram og æltning. Det ophidsede mig lidt, ikke mindst da jeg kunne se, at Annette var begyndt at sutte hans pik imens.

Tommy havde flyttet den ene af sine hænder ned mellem mine ben, og jeg mærkede straks, hvordan jeg begyndte at blive våd, og jeg blev varm i hele kroppen. Med fingrene skilte han mine skamlæber, før han stak en finger dybt op i mig.

Tommy kunne ikke længere koncentrere sig om min kusse, da Annettes sutteri og slikkeri ikke ville stoppe. Han vendte sig nu om mod hende, og hun løftede sit hoved fra hans store, stive pik.

Du skal lige have gummi på, før du stikker den ind i mig, sagde hun så til Tommy.

Hun havde sin taske stående lige ved sengen, så hun kunne nemt finde kondomerne frem. Mens Tommy trillede den lille gummimand på, kælede hun for ham.

Annette drejede sig derefter om på ryggen igen, og Tommy lagde sig over hende. Hun rakte ud efter hans pik og førte den ind i sin skede.

Det var ret pikant at se hans hofter cirkle rundt mellem hendes lår, og man kunne høre Annette blive mere og mere stakåndet. Hun var tydeligvis ved at få orgasme. Man hørte hende småklynke og stønne, til hendes krop rystede og dirrede.

Annette, som havde toet, at hun nemt kunne klare Tommy, måtte nu i stedet opleve selv at blive ordnet godt og grundigt, og han kunne åbenbart nemt vente med at komme. Efterhånden lå de helt stille, og Tommy smilede veltilfreds. Han løftede sig og trak sig ud af Annette, som var helt færdig.

Han vendte sig mod mig, men lagde sig på ryggen, “Nu ska’ du op og ride på mig”, sagde han så henvendt til mig. Uden at tænke over det, kravlede jeg op på hans lår, så hans store pik stod lige foran min trekant. Hans hænder fandt endnu en gang mine bryster, som han greb så fast, at han kunne få min krop til at gynge op og ned. Jeg hoppede næsten helt. Jeg lod mig sænke med over den stive pik, og mærkede, at Annette med sin hånd anbragte den sikkert i min skede.

Jeg gled op og ned af hans lange pik, igen og igen. Annette var nu kravlet op til Tommys hoved, og havde placeret sig over hans mund, så han kunne slikke hendes kusse samtidigt med, at jeg red hans stive pik. Hun havde tydeligvis alligevel ikke fået nok før. Effekten udeblev da heller ikke, for Tommy måtte bede os tage den lidt med ro, så han kunne holde lidt endnu. Annette kravlede langsom væk fra Tommys hoved, og han var da også godt savlet til i ansigtet. Jeg ærgrede mig over, at vi skulle holde igen nu, hvor jeg kunne mærke, at jeg ville få orgasme.

Annette viskede så højt til Tommy, at jeg også kunne høre det, Du må godt komme nu, hvis du bare slikker mig til en ny orgasme bagefter.

Da hun sluttede af med at bide ham i øret, kunne jeg mærke hans pik vokse sig endnu større, før den endte med at sende hele ladningen op i mig. Jeg var også nød til at komme nu, for jeg kunne ikke styre min lyst længere. Min reaktion gjorde det vist ikke mindre dejligt for Tommy, for min kusse kunne jo så klemme de sidste safter ud af hans endnu lidt stive pik.

Annette havde lagt sig tilbage på ryggen, for at han kunne slikke hende. Jeg var fuldstændig færdig og var faldet i søvn, uden at jeg så hvad de lavede. Men Annette var da vist ikke blevet snydt.

Da vi vågnede næste morgen, havde vi travlt med at komme videre, for Tommy skulle være ved en fabrik på en bestemt tid.

Vi havde en dejlig ferie i Italien, men de italienske mænd var nu ret uinteressante for mig. Jeg syntes de var unaturlige og lidt skabagtige, og Annette erkendte dog også, at de var selvoptagne og pralende. Hun spillede dog lidt på deres interesse og nød tilnærmelserne. Som veludrustet blondine var hun nok også særlig spændende, hvor jeg med mit mørke hår nok faldt mere i med de lokale.

Vi skulle køre med Annettes forældre hjem, og da vi på tilbageturen kørte forbi motellet, hvor vi havde været sammen med Tommy, kiggede Annette og jeg på hinanden og fniste. Jeg kunne blive helt våd i trusserne bare af at tænke på den oplevelse vi havde med Tommy.

Det havde været en speciel oplevelse, at se en anden pige elske med en fyr. Jeg var straks afklaret om, at jeg hverken var lesbisk eller bifil, det var mere synet af dem sammen, der gjorde indtryk på mig. Det havde også tydeligt pirret Tommy meget at være sammen med to piger, og hans ophidselse over det, havde nok ikke gjort mig mindre liderlig. For Annette havde det været helt naturligt at være med i en trekant.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *