Julie og Rikke

Det er vel ikke helt unormalt at sige det, men min kæreste er den vildeste tøs i verden. Måske er hun ikke en model, men til gengæld vejes det op med hendes charme og en ufattelig hed sexlyst. Her er en historie om hvorfor hun er så vild som jeg påstår, og så er det op til dig, kære læser, at bedømme om jeg har ret.

Vi har været sammen i snart 3 år og vores sexliv er den perfekte blanding af ren liderlighed og eksperimenterende legeglæde. Til min store fornøjelse er hun blevet helt vild med analsex, selvom hun var lidt imod det fra starten. Nu kan vi næsten ikke gå i seng sammen uden der skal leges lidt der. Og jeg er mere end villig til at give hende den nydelse. For os, er analsex den ultimative intimitet, hvor man skal lytte efter sin partner, og kende hinandens krop fuldt ud. Nogle gange kan vi bruge timer på det, gerne med lidt leg som optakt. Men at ligge bag hende og se hendes kinder rødme i takt med at hendes røvhul bliver kneppet, og høre hendes tunge åndedræt og perverse kommentarer, er nok noget af det vildeste jeg har prøvet. Nå, men den historie jeg vil fortælle udspiller sig i den eksperimentale ende af spekteret. Hun har en veninde, køn og stille, som hun af og til også er sammen med seksuelt, specielt når det er længe siden vi har været sammen. En dag da vi sad og snakkede lidt frem og tilbage gav hun mig et tilbud jeg ikke kunne afslå: at tage hendes venindes anale uskyld mens hun så på. Vi aftalte en dag og her er hvad der skete.

Dørklokken ringede. Udenfor stod Julie, min kæreste, i sine sædvanlige stramme jeans og t-shirt. Med sig havde hun en lille pose. Vi kyssede hinanden lidt, og kælede i døren. Der var lidt tid til at hendes veninde Rikke skulle komme, så vi havde lidt tid til at forberede os. Mens vi gik og hyggesnakkede redte vi seng og lagde legetøjet frem sammen med vaselinen. Rundt omkring i soveværelset tændte vi stearinlys for at skabe en afslappet atmosfære. Mens vi gik og nussede rundt, havde Julie lagt sin pose ind under sengen, og hver gang jeg nærmede mig den fik jeg besked på ikke at kigge i den. Vi tændte også et par røgelsespinde i vindueskarmen, hvorfra nattens mørke sænkede sig i byens gader. Da vi var færdige kyssede vi hinanden, og jeg fik tag i hendes røv. Hun sukkede blidt under mit kærtegn. På dette tidspunkt var jeg ved at blive lidt ør i hovedet, for jeg var fuld af forventninger. Julie sneg en hånd ind imellem os, og fik lagt sin hånd på min gylp. Det rumsterede lidt dernede. Vi holdt op med at kysse og hun lo lidt og sagde at jeg godt nok var klar idag. Jeg smilede tilbage til hende mens hun langsomt gik på knæ foran mig og åbnede mine bukser. Pikken hoppede villigt ud i hendes ventende mund, og hun gav sig til at sutte den begærligt. Jeg tog fat i hendes lange lyse hår og lukkede øjnene. Bedst var hun gået i gang da det ringede på døren. Vi begyndte begge at grine som små børn der var ved at blive opdaget af deres forældre. Mens jeg stoppede kalorius ind igen, gik Julie ned for at åbne døren. Jeg kunne høre dem hilse på hinanden da jeg var på vej ud i bryggerset. Rikke havde, ligesom Julie, ikke sparet på dresset den aften. Hun stod der, lille koreansk pige, med kraftigt lagt make-up og kiggede smilende, lettere nervøst, fra den ene til den anden. Julie førte hende ind i lejligheden med den ene hånd på hendes røv. Der blev foreslået at vi åbnede en flaske vin for at bryde isen lidt, og der var vist ikke nogen af os der havde noget imod det. I mit stille selv, tænkte jeg på, hvordan det ville blive at have analsex med en kvinde der ikke var større kropsmæssigt end Rikke. Tanken sendte blodet, dunkende gennem mine tindinger, og jeg var ved at kløjs i min vin. Da vi havde drukket et par glas og snakket lidt frem og tilbage, bad Julie os om at gå ind i soveværelset og begynde, så ville hun komme ind om lidt. Hun havde hentet posen hun havde haft med og stod nu der, med røde kinder og viste os ind. Da Rikke og jeg var kommet ind lukkede hun stille døren efter os. Jeg satte mig hen på sengen og bad Rikke om at komme over og sætte sig. Jeg kunne se i hendes øjne at hun var meget nervøs for det hele, så jeg begyndte at snakke lidt med hende, for at finde ud af præcis hvad hun og Julie havde aftalt. Rikke fortalte, at Julie havde pralet af mine evner udi det anale univers og havde vækket hendes lyst en dag de havde været sammen. Jeg spurgte hende om der var noget hun var bange for. Hendes svar var det klassiske med, at hun var meget nervøs for at det skulle gøre ondt, og at hun ikke var helt sikker på hvad det var vi skulle gøre. Afslappet lagde jeg min hånd på hendes og fortalte hende lidt om hvordan man opvarmer hinanden til det, og at hun iøvrigt ikke skulle være nervøs for at det skulle gøre ondt. Jeg havde absolut ingen planer om at bare presse dyret ind og stille min egen lyst, men at jeg også var meget opmærksom på at hun også fik noget ud af det. Hun smilede og kiggede ned i sit skød. Det lod til at jeg skulle tage initiativet så jeg lod min hånd glide op på hendes lår og tog et blidt men fast greb om det. Så nærmede jeg mig forsigtigt hendes ansigt og begyndte at kysse hende i nakken. Hun var varm og da min tungespids fandt vej til hendes øre sukkede hun blidt og spredte sine ben lidt. Jeg tog imod opfordringen og lod min hånd glide forsigtigt op i hendes skridt hvor der også var dejligt varmt. Gennem det tynde stof hendes bukser var lavet af, kunne jeg også mærke en svag fugtighed. Med min frie hånd trykkede jeg hende blidt ned på madrassen og kyssede og nappede hende på halsen, mens jeg med faste bevægelser strøg hende mellem benene. Hun var begyndt at trække vejret dybt. For ikke at gå i stå, begyndte jeg at trække hendes bluse af, og hun invilligede promte. Ingen BH. Godt, det sparede os så for besværet. Jeg bevægede mig nu lidt ned så jeg kunne slikke, suge og kysse hendes bryster og brystvorter der stod ligeud som om de bare ventede på min mund og tunge. Hun sukkede dybt, og tog fat i min nakke for at trykke mig nærmere. Nu var tiden kommet til at bukserne skulle ryge. Mens elastik bukserne gled af, stoppede hun med at trække vejret, og da jeg fik dem af opdagede jeg til min store glæde at hun heller ikke gik med trusser. Først med hånden begyndte jeg at føle rundt i hendes bløde saftige åbning, og først da, begyndte hendes vejrtrækning igen. Hver gang jeg ramte klitten sukkede hun. Mens jeg fortsatte mit arbejde med hendes bryster, åbnede døren, og Julie kom ind. Hun havde vist været ude og shoppe lidt, og havde købt det frækkeste undertøj jeg længe har set. Hun kiggede smilende på os, og sagde at det var rart vi allerede var ved at lære hinanden at kende, men at hun syntes, at Rikke skulle kigge lidt nærmere på mig. Jeg rullede over så Rikke kunne komme til. Tøjet røg hurtigt af, og så lå jeg der i mine boxershorts. Rikke kantede sig ned til bulen, og kærtegnede indholdet med sine små forsigtige fingre. Endelig trak hun dem så helt af mig, og sad så lige der et kort øjeblik mens hun kiggede på min fulde rejsning. Et lille overrasket udtryk kom over hendes læber, men hun nærmede sig alligevel på alle fire. Hendes lille fløjlsbløde tunge rendte fra roden til spidsen af min pik før hun tog den i sin lille varme mund. Jeg kunne mærke forskellen allerede der på hende og Julie. Selvom Julie ganske vist ikke kunne tage den helt ind, kom Rikke dårligt nok længere ned end til kanten af hovedet. Men hun sugede og suttede, mens hendes tunge fløj rundt så det var en fryd. Nede bag hende så jeg at Julie var begyndt at slikke hende. Hun havde taget et fast greb om Rikke’s baller, og smaskede nu løs. Jeg lagde mig ned, og sugede alle indtrykkene til mig. Rikke’s varme mund og tunge, og lyden af Julie der slikkede hende grådigt. Hvis jeg gav slip ville der gå et halvt minut og så ville min sæd sprøjte ind i Rikke’s mund. Men efter et par minutter holdt Julie op med at smaske og jeg kunne mærke at hun nærmede sig i sengen. Jeg nåede præcis lige at kigge op da hun også tog fat om mit lem, og nu blev jeg suttet af to kvinder på een gang. Skiftesvis legede deres tunger rundt om den, mens den anden enten havde den i munden eller slikkede mine boller. Julie stoppede pludselig Rikke og fik med kyndige hænder hende stillet lidt længere ind i sengen hvorefter hun satte sig ned foran hende. Rikke krøb på alle fire frem til Julie’s ventende fisse, hvor hun begyndte at slikke hende. Julie kiggede lidenskabeligt på mig og bad mig om at kneppe Rikke lidt. Jeg kravlede villigt op bag Rikke’s lille røv, og pressede min pik ind i den lille ventende og våde åbning. Rikke gav en lille lyd fra sig, så jeg tog det stille og roligt. Men for pokker hvor var hun snæver. Næsten som en jomfru sluttede hendes fisse sig helt tæt om mig. Alt var begyndt at nå et flow, og jeg levede med på bølgen, mens jeg forsigtigt tog Rikke bagfra. Jeg kunne ikke komme helt op i hende og kneppede hende kun i små stød for ikke at banke helt op. Julie kiggede efter noget tid på Rikke og spurgte hende om hun var ved at være klar. Rikke lagde sit hovede op på Julie’s ene lår og jeg stoppede med at kneppe hende ved at presse mig langsomt så langt op som jeg kunne. Rikke hev lidt efter vejret og sagde at hun var meget klar. Julie smilede til hende og fik presset sig ind under Rikke så de kunne slikke hinanden. Jeg havde allerede trukket mig ud, og havde fundet vaselinen frem. Jeg sad med tuben i hånden og kiggede lidt på Rikke’s røv. Den var ikke særlig stor, så det her kom til at kræve at jeg virkelig var omhyggelig. Men, som Julie og jeg altid starter er vel så god en start som noget andet. Jeg tog en klat vaseline på fingeren og masserede Rikke’s lille røvhul blidt så vaselinen kunne blive spredt lidt rundt. Så tog jeg endnu en klat, og pressede forsigtigt min finger op i hullet. Rikke gav en lyd fra sig. Jeg spurgte hende om det gjorde ondt, men det gjorde det ikke helt, men at det strammede meget kraftigt. Jeg lod min finger blive der, indtil hun havde vænnet sig til den. Mens jeg sad og varmede op, havde Julie fået fat i min pik, og onanerede den fraværende mens hun slubrede løs i Rikke’s fisse. Da jeg kunne mærke at Rikke var begyndt at slappe af, lavede jeg det som vi kalder zorro-tricket. Simpelthen var jeg begyndt at trække små z’er i åbningen så den kunne udvidde sig. Da Rikke kun stønnede svagt blev jeg ved, og endte med at fingerkneppe hende lidt. Hele tiden stoppede jeg lidt op, og påførte mere vaseline. Da der ikke var noget der forhindrede mig i at kneppe hende som man normalt ville gøre det i fissen, tog jeg noget af vores legetøj frem. En lille dildo, ikke særlig stor, men god til at starte op på. Jeg kørte det hele igennem igen og avancerede hele tiden til større og større ting. Jeg tog mig god tid, og sørgede for at lege, men da jeg kunne mærke og se at hun var klar, hviskede jeg i hendes øre at nu ville jeg komme op, og at hun, selvom det lød sært, skulle prøve at presse mig ud. Hun samtyggede og jeg begyndte, med Julie’s hjælp, at smøre min pik ind i et tykt lag vaseline. Min spædte pik lagde an til at trænge ind, og jeg bad hende om at presse. Jeg kunne på pikhovedet mærke hvordan hendes røvhul åbnede sig for mig. Jeg trængte langsomt ind. Jeg blev mødt af en utrolig følelse. Hendes tarm var stram og varm, og sluttede sig tættere rundt om min pik, end noget andet jeg har følt før. Jeg havde kun lige fået hovedet ind, da Rikke klynkede. Jeg stoppede med det samme op, og spurgte om det gjorde ondt. Det eneste svar jeg fik var, hvorfor jeg stoppede! Jeg smilede bredt og trængte stille og roligt længere og dybere op i hendes røv. Jeg kunne alligevel ikke dy mig for at se om jeg kunne komme helt ind til pikroden. Det kunne jeg, og Rikke stønnede. Nedenunder hende fortalte Julie Rikke, hvor smukt og utroligt frækt det så ud med min pik oppe i hendes røv. Jeg trak mig langsomt ud igen, for at trænge langsomt op igen. Og som altid, satte jeg langsomt tempoet op i takt med hvad hun kunne klare. Jeg tog et fast greb om Rikke’s balder og spredte dem så jeg tydeligt kunne se min pik trænge ind. Rikke var begyndt at blive meget støjende. Hendes støn var nærmest begyndt at blive til vræl, og pludselig kunne jeg mærke at der skete noget i hendes krop. Hendes tarm begyndte at svulme kraftigt op, og hendes anus var begyndt at trække sig rytmisk sammen. Pludselig blev hun helt stille, og hendes røv lukkede sig så hård om mig at det var tæt på at gøre ondt på mig. Og så faldt hun sukkende og stønnende sammen, og hendes tarm åbnede sig igen. Jeg fortsatte med at kneppe hende, og jeg var nu ved at blive ret hårdhændet. Det tog heller ikke mange minutter før Rikke reagerede på fuldstændig samme måde, og hun hylede da hendes anden anale orgasme sprængtes i hendes krop. Julie lå stadig nedenunder og kom med kommentarer om hvor liderligt det gjorde hende at se min store pik gennemkneppe Rikke’s lille frække røvhul. Da Rikke nærmede sig sin tredje orgasme ville jeg også komme, jeg kunne ikke mere, sveden haglede af mig, jeg havde kæmpet som en besat for at holde det tilbage, men nu ville jeg. Og så perfekt som det blev, skød jeg min sæd op i hende lige idet hendes tarm strammede sig op og den sugede mit lem fuldstændigt tom for sperm. Jeg faldt ind over dem begge stadig med pikken oppe i Rikke. Rikke var også faldet sammen og var blevet helt svag ovenpå de enorme energiudladninger jeg havde sendt igennem hende. Julie satte sig op og så på os og beordrede mig, at så snart jeg var klar igen skulle hun have samme tur. Og det fik hun.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *