Damen der ville kigge

Gennem vinterhalvåret havde jeg deltaget i en litteraturkreds, som min gamle dansklærer havde taget initiativ til. Den sidste gang om foråret havde vi besøg af en forfatterinde, som skrev noveller til ugebladene. Det var en spændende dame på omkring 60 år, som havde levet et utroligt liv, hvor hun blandt andet havde nået at være gift fire gange. Jeg var meget interesseret i at høre mere om hende, og det endte med at hun inviterede mig hjem at besøge hende.

Vera Bluhme hed hun, og hun boede i en stor lejlighed med udsigt over søerne. Allerede da jeg kom ind i opgangen, kunne jeg se, at det ikke var hvem som helst, der boede her. Trappen og dekorationerne bar deres tydelige præg af, at det var store dyre herskabslejligheder, der lå her. Jeg blev lukket ind i lejligheden, og budt velkommen af Vera Bluhme. Hun var af den lidt gammeldags type, der sagde De og var på efternavn og titel med de fleste.

Lejligheden var gigantisk, og den har sikkert været på mindst otte værelser. Indretningen var mildt sagt også speciel, da der var overfyldt med store møbler og kæmpe billeder.

I en af stuerne var der dækket op med to små glas, en flaske portvin og en lille skål med småkager.

Må jeg ikke byde Dem på et glas, Frk. Skov?, spurgte hun mig.

Jeg svarede pænt, Ja tak, og hun fortsatte, Ja, for det er da frøken?.

Det måtte det vel være, når jeg ikke var været gift.

Fru Bluhme var klædt i en kimono og gik i bare tær. Den gang jeg mødte hende i litteraturkredsen, havde hun været i en stor spraglet kjole, som tydeligvis var både dyr og gammel.

Vi sad og snakkede længe, for hun kom hele tiden ind på nye emner.

Hun fortalte mig, hvordan hendes tidligere ægtemænd alle havde været så hensynsfulde at efterlade hende en sum, da de gik bort. Derudover supplerede hun med de indtægter, der kom fra ugebladene, hun skrev i. Det var altid under pseudonym, at hun skrev, og hun brugte fem-seks forskellige navne, alt efter hvilket blad det var, og hvad novellens emne var.

I lang tid var det mindst en gang om ugen, at vi mødtes, og det var næsten altid hos Fru Bluhme. Hun besøgte mig nogle gange, men hver gang gik hun rundt i min lille lejlighed, som en løve i et bur. Det passede hende bedre at være hjemme i sin store lejlighed.

Det var altid overraskende, at se hvad Fru Bluhme var klædt i, når jeg besøgte hende. Hun kunne f.eks. finde på at drapere nogle meter stof rund om sig selv, og så ikke gå i andet. Andre dage bar hun dyre selskabskjoler i situationer, hvor andre ville gå i fritidstøj. Trusser var noget af det værste, hun viste, og hun brugte dem efter sigende aldrig, så hvis det var kold, måtte hun få varmen fra indtil flere lag skørter. Det var hendes overbevisning, at der skulle kunne komme frisk luft til underlivet, så man måtte ikke dække sig i trusser. Hun omtalte altid trusser, som underbenklæder.

Når hun var i sine flotte kjoler, havde hun altid en perfekt figur. Hemmeligheden lå i, at hun da altid brugte korset, det mente hun at alle kvinder burde gøre. Jeg fik ros af Fru Bluhme, da hun hørte at jeg brugte rigtige strømper og ikke strømpebukser. Men hun var af den overbevisning, at en strømpeholder var alt for lille, og at strømper kun ville kunne sidde pænt, hvis de blev holdt oppe af en fast korsettering.

Da jeg havde fødselsdag, fik jeg en blomst af Fru Bluhme. Det gik dog op for mig nogle dage senere, at det ikke var den eneste gave, jeg ville få af hende. Vi var på indkøb sammen på Frederiksberg, og her blev jeg trukket med ind i en lille lingeriforretning, som Fru Bluhme kom i. Hun fortalte uden at spørge mig, at vi var kommet for, at jeg kunne få taget mål til et fikst lille korset. Før jeg kunne protestere, var ekspedienten og Fru Bluhme i gang med at tage mål af mig og diskuttere facon og materialer.

Et par uger senere lagde Fru Bluhme en pakke til mig, som hun bad mig åbne. Det var det færdige korset, som var af en flot rød satin og med sorte blonder, for det havde hun gennemskuet, at jeg holdt af. Jeg blev nød til at tage det på, for ikke at skuffe hende. Først troede jeg, at det var for lille, men det var jo mest af alt, fordi jeg var vant til at gå i løst og blødt undertøj. Korsettet sad som støbt på min krop, og det var en helt ny fornemmelse at mærke, hvordan mine bryster blev klemt op, som to fine kugler. Hun havde også købt et rødt underskørt til mig, men jeg fik det kun på den betingelse, at jeg ikke havde trusser under det.

Hun var meget interesseret i min krop, og jeg fik ofte en kærlig hånd på bryster eller balder. En overgang troede jeg, at hun var lesbisk eller bifil, men det var nu ikke tilfældet, forstod jeg senere.

En varm sommerdag gik hun splitternøgen rundt i lejligheden, og hun opfordrede mig til at gøre det samme. Jeg tøvede først lidt, men hendes vedvarende overtalelser betød, at jeg til sidst måtte lægge tøjet. Så sad vi der, to bare damer, i hendes sofa og drak te. Hun kiggede hele tiden på min krop og kommenterede den, og senere bad hun mig posere foran hende. Det var tilsyneladende en stor fryd for hende at kigge på min nøgne krop.

På et tidspunkt gik det op mig, at der var en ny mand i Fru Bluhmes liv. I starten beskrev hun ham, som sin muse, men det var nu nok snarere en elsker, hun havde fundet i Hr. Visberg, som var ti år yngre end hende. Han underviste i russisk litteratur på universitetet, og virkede ved første indtryk, som lidt gammeldags. Han havde tre voksne sønner fra et tidligere ægteskab, men var nu steriliseret. Den sidste oplysning var nu nok ikke så relevant for en dame i Fru Bluhmes alder.

I detaljer beskrev hun for mig, hvordan deres seksuelle forhold var, og hvordan hun foretrak et samleje. Steen Visberg, som han hed, var efter hendes mening meget udholdende, og hun fik som regel flere orgasmer, før han fik udløsning. Hvis hun ikke skulle blive helt hudløs, var det nødvendigt at varme ham grundigt op med hånden eller munden. Jeg måtte trække lidt på smilebåndet, da hun fortalte om hvordan Steen havde siddet og læst højt for hende af de store russiske digtere, mens hun havde slikket og suttet hans stive lem. Det var vigtigt for hende, at jeg hørte grundigt efter, når hun fortalte om hendes erotiske eventyr.

Det bekymrede Fru Bluhme lidt at jeg ikke havde en fast partner, for hun mente at det var skidt for en pige ikke at være sammen med en mand regelmæssigt. Jeg kendte jo godt nok en ung fyr, som jeg hyggede mig med, men Fru Bluhme mente, at jeg burde have en ældre mand med mange års erfaring.

Hun ville gerne høre, hvad jeg mente om hendes kæreste, men jeg var nok alligevel overrasket, da hun spurgte, om jeg havde lyst til at elske med Hr. Visberg. Jeg havde mødt ham et par gange, og han virkede som en klog og reel mand, men han var ikke en type, jeg umiddelbart tændte på.

Fru Bluhme blev ved med at spørge mig, om jeg ikke ville prøve Hr. Visberg i sengen, og jeg slog det fortsat hen. En dag vi alle tre sad til eftermiddagste, spurgte hun ham, om han havde lyst til at elske med mig. Han kiggede smilende på mig, og jeg smilte tilbage til Steen. Fru Bluhme manglede inspiration til den store roman, hun skrev på, og havde fået den ide, at hun ville se på, at jeg havde samleje med Steen. Selv om hun næsten altid fik sin vilje, gjorde hun det nu ikke denne gang.

Da jeg havde kendt Fru Bluhme i nogle måneder, foreslog hun at vi blev dus, og det syntes jeg naturligvis var en god ide.

Det blev efterår og jagtsæson, og Fru Bluhme ville holde en lille vildtmiddag den torsdag, hvor hun havde fødselsdag. Jeg havde taget en fridag om fredagen, da jeg viste hvor sent, det ofte blev, og jeg skulle sove der om natten, så jeg ikke skulle tage alene hjem.

Den fine skriftlige invitation, jeg havde fået, lød på at damerne kom i lang kjole, og jeg kendte jo udmærket Fru Bluhmes smag, så jeg måtte ud og investere i en flot lang kjole. Jeg havde fundet en rigtig flot en i isblå satin med røde dekorationer. Kjolen var med bare skuldre og en dyb udskæring foran, og når jeg havde mit nye korset på underneden, sad den rigtig flot på mig. Det var nyt for mig at udstille mine bryster på denne måde, men det hørte sig til i Fru Bluhmes kreds, mine små B-skålsbryster tog sig faktisk ret flot ud på den måde.

Ud over Fru Blume og Steen Visberg kom hendes datter Klara, som var sidst i fyrrene og hendes jævnaldrende mand Peder. Fru Bluhmes søn Nikolaj kom alene, og derudover var der en skibsreder og hans kone, Hr. og Fru Bredal. Alle mændene var i smoking, og damerne var alle i flotte lange kjoler, der viste brysterne frem, som min egen. Sådan skulle det åbenbart være, og jeg følte mig knap så bar, når de andre damer var klædt som jeg.

Jeg skulle sidde mellem Nikolaj og Hr. Bredal, og jeg følte, at de hele tiden havde deres øjne i min kavalergang. Nikolaj var fem år ældre en mig, og en rigtig lækker fyr i sin velsiddende smoking. Desværre virkede han lidt indesluttet og tavs, så vi talte kun lidt sammen. Skibsrederen var en beleven mand på omkring 60 år, og han syntes det var spændende, at en pige som mig viste noget om shipping. Fru Bredal var noget yngre end sin mand, og hun gik meget op i sit udseende og ikke ret meget andet. Klara og hendes mand var begge vældig søde og nemme at tale med, og de ville høre hvem jeg var, for vi havde jo ikke mødt hinanden før.

Da det var en almindelig hverdag næste dag, forlod de fleste festen lidt før midnat. Fru Bluhme, Steen og jeg var nu alene tilbage, og hun kom med tre drinks til os. Den med det røde cocktailbær skulle jeg have, og den med det grønne skulle Steen have, selv om de for mig så ens ud. Vi fik et par drinks mere, og stemningen fejlede bestemt ikke noget. Fru Bluhme havde hele aftenen holdt på, at når man havde fødselsdag, måtte man bestemme alt, og det havde hun vel også haft lov til hele aftenen. Hun begyndte igen at tale om, at hun gerne ville se mig elske med Steen, og det skulle være i nat. Det var ikke så nemt for mig at blive ved med at argumentere, uden at fornærme hverken hende eller ham.

Fru Bluhme var lettere beruset, og henvendte sig direkte til mig, Du kan godt glæde dig til at få Steen’s lem ind i din skede, mere erigeret findes det vist ikke.

Hun ventede ikke på et svar fra mig, men vendte sig mod Steen og sagde, Du kan nu nok ikke holde så længe, som du plejer. Det er jo en ung pige, der ikke har født, du skal føre din lem ind i. Hendes skede er nok mere snæver og stram, end du er vandt til.

Jeg skulle på toilettet, og det var jo en passende måde at afbryde hende. Det kløede lidt mellem mine skamlæber, da jeg sad og tissede, og det var svært at lade være med at tørre lidt ekstra godt af med papiret. Trussernes ellers så bløde satinstof gned mod mit brændende underliv, da jeg trak dem op igen. Så var der ikke andet at gøre, end at tage dem helt af – lige i Fru Bluhmes ånd, og jeg havde så kun underskørtet mellem mit bare køn og kjolen. Da jeg kom tilbage til de andre i stuen, kiggede Fru Bluhme på mig og smilte.

Så sagde hun til mig, Nåh, klør det alligevel lidt mellem benene?.

Uden at jeg havde tænkt mig om, fik jeg svaret, Ja, og blev helt flov.

Så er det på tide at vi klær os af, fortsatte hun, og jeg kunne ikke lige finde på noget at sige.

De rejste sig begge to, og jeg opdagede en stor bule i Steens bukser. Hun tog ham i den ene hånd og mig i den anden, og beslutsomt trak hun os med ind i soveværelset. Champagne, vin og drinks havde fjernet min modstandskraft, og jeg fulgte trofast med.

Det var et stort rum, hvor den gigantiske himmelseng stod midt i det hele. Jeg kiggede imponeret på dette flotte rum, som jeg ikke havde været i tidligere. Min betagelse af rummet måtte dog lige tage en pause, da jeg overrasket mærkede, at Fru Bluhme var ved at åben min kjole bagpå. Jeg viste nu tydeligt, at hun ikke ville stoppe, før jeg havde fået kjolen helt af, så det var bare at acceptere. Da hun var færdig med at hjælpe mig af med kjolen og skoene, vendte hun sig mod Steen, som fik hjælp til at få smokingen af.

Fru Bluhme havde igen drejet sig mod mig, og hendes øjne afslørede klart, at jeg skulle klædes helt af. Mit underskørt fik hun hurtigt trukket ned, og Steen kiggede lystigt efter min trekant, da jeg nu stod i kun korset og strømper.

Sammen med Steen hjalp jeg Fru Bluhme af med hendes flotte silkekjole, og hun var nu også kun i korset og strømper. Hun bad mig hjælpe hende med hurtigt at få Steen af resten af tøjet, og snart stod han helt bar og med høj rejsning.

De løsnede mine strømper og trak dem af mig, og mit korset fik de også hurtigt af mig. Så var der kun Fru Bluhmes sorte korset og hendes strømper tilbage, men hun bad os sætte os på sengen, og nu ville hun ikke vente længere på at se mig sammen med Steen.

Han lagde sine hænder på mine ben og knæ, og nemt fandt de vej til min kløende mis. Det lindrede kløen dejligt at mærke hans hænder bane sig vej til mit ventende køn. Synet af hans stive pik gjorde ikke min lyst mindre, tværtimod var jeg allerede ved at blive godt våd.

Rør ved ham, bad Fru Bluhme mig.

Jeg kærtegnede hans pung og pik, og mine fingre lod det lilla pikhoved få luft, da jeg trak hans forhud væk. Han skubbede mig ned på ryggen og kyssede mig på maven, før hans mund langsomt kom nærmere min kløende fisse. Endelig fandt hans tunge vej til min brændende skamlæber, og han lod sit mundvand gøre dem endnu mere våde. Med tungen og med læberne lindrede han den pirrende kløe, og jeg blev mere og mere liderlig.

Du ska også slikke Steen, kom det lidt efter fra Fru Bluhme.

Han lagde sig om på ryggen, og jeg fik mig vendt, så mit hoved var ud for hans stive pik. Jeg lod tunge og læber arbejde, som jeg viste det pirrede mest, og hans salige støn afslørede, at han nød det. Der var dog ikke andre tegn på, at han ville få udløsning, og da han løftede overkroppen og skubbe mig tilbage, lagde jeg mig igen på ryggen. Uden besvær gled hans stive pik ind i min sjaskvåde kusse, og snart gled han helt i bund. I et tempo, som jeg aldrig før havde oplevet, bollede han mig til den første orgasme. Han trak sig ud, og lagde sig igen på ryggen.

Nu skal du op at ride, dirigerede Fru Bluhme.

Påvirket af min første orgasme, hvor jeg følte mig godt brugt op, kravlede jeg langsomt op og satte mig på den endnu ekstrem stive pik. Jeg troede, at jeg bare skulle have den op i kort tid igen, men han kunne endnu nemt styre sin udløsning. Mere og mere udtømt for energi lod jeg mig glide op og ned af den evigt stive pik, og hans hænder styrede mine hofters bevægelser med et fast greb. Selv om jeg troede, at jeg nu skulle bringe ham til sit klimaks, blev det i stedet mig, der alene måtte ud i endnu en stakåndet orgasme.

Dødtræt gled jeg ned på sengen, og Steen tog kærligt om sin Vera, som nu havde taget sit korset af og kun var sine strømper. Mens han kælede for hende, døsede jeg lidt hen. Jeg vågnede dog hurtigt op igen, da hun lagde sig ved siden af mig, mens Steen slikkede hende. Han løftede sit hoved og lagde en hånd over på min trekant.

Spred benene, så Steen kan komme til, sagde Vera til mig.

I det jeg gjorde det, banede Steen sig endnu en gang vej med sin pik. Snart var jeg atter våd, og hans pikhoved fik nemt åbnet min kusse igen. Det pirrede mig meget, at han lod sin spids komme kun ganske lidt ind i mig, før han atter trak den ud. Sådan tirrede hans pikhoved min skedeåbning tilbage til orgasmegrænsen. Nu stødte han dog helt i bund, og hans øjne afslørede, at han var på bristepunktet. Han stødte voldsomt og dybt i mig endnu nogle gange, før han i et skrig sendte hele bygen af sæd ind i mig.

Vera sad med et saligt blik og kiggede på os, opdagede jeg så, og Steens opmærksomhed var straks hos hende. Hun lagde sig hurtigt, så han kunne slikke og sutte hende, til hun skreg af vellyst.

Vi må var nok faldet helt om efter disse ture, for jeg vågnede ikke før næste morgen, hvor vi alle tre lå udbombede i sengen.

Ved morgenbordet forklarede Vera, at hun havde givet Steen og mig et elskovsmiddel for at fremme processen, og det forklarede vores kløe. Det var derfor, det var så vigtigt med de forskellige farver cocktailbær, for hun ville åbenbart ikke selv nyde noget. For hende havde højdepunktet være at se os andre i den pirrede elskovsleg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *