Søger ung kvinde til sex

Søger ung kvinde til sexJeg søger ung kvinde til sex mellem 18-30. Helst med erfaring, da jeg ikke har vildt meget erfaring med pigesex. Søger mand mellem 28-40. Behøver ikke at være meget trænet, men skal helst have noget fedt på kroppen. Han/du skal kunne tage styringen, kunne tage fat. Tænder på at blive forført og domineret. Jeg er selv en pige i starten af 20’erne, der har lidt ekstra til gården og gaden. Lige nu er jeg kun efter lækker sex, og måske noget hygge. Jeg er ikke afvisende for hvis det skulle udvikle sig til mere end det, men det er ikke det jeg søger på nuværende tidspunkt. jeg sætter stor pris på humor (dog ikke under sex 😉 ) og elsker at lære noget nyt, både i sengen og i den normale hverdag.

Kontakte mig

5 comments

  1. Hej skriv til os hvis du stadig er frisk ?. Mig og mIn kone vil prøve lidt nyt . Hun er 37 og jeg er 34 vi kan bytte billeder når du skriver

  2. piger kan få laver alle pirrcinger ‘
    piger kan få laver bdsm
    ja er en bdsm kun til piger ha bdsm
    kun på fyn
    42-61-22-15

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *