Projektforstyrrelse

Jeg sidder ved sofabordet og læser lektier. Jeg har lige taget et varmt lækkert bad, inden jeg igen er begyndt at læse, så jeg har ikke fået andet på end shorts og en løs skjorte. Du ligger inde på sengen i mit soveværelse og snuer, som du plejer at gøre om lørdagen. Sødt og roligt. Jeg ved du holder af at sove længe, når du har fri. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg allerede er temmelig tung i hovedet, selvom det kun er lige over en time siden, jeg stod op. Jeg kom vist alligevel for tidligt op og det her stof, er temmelig tungt. Jeg skal lave en præsentation, som skal fremlægges i forbindelse med et projekt, jeg har lavet sammen med min studiegruppe. Jeg kan hører du vender dig i sengen derinde. Måske er du alligevel ved at vågne. Jeg kigger op på uret og bliver irriteret over, at minut viseren ikke kan finde ud af, at køre bare lidt hurtigere rundt. Jeg kan høre du tænder for noget musik, Så er du vågnet. Jeg kan kun ligeknapt høre hvad det er for noget musik. Jeg gætter på at du falder i søvn igen om lidt. Jeg læser videre og prøver at forstå, hvad det egentlig er der står på siderne, men det er ikke nemt. Jeg tror græske verber ville have været nemmere at forstå. Men jeg skal læse det her, så jeg kan få den præsentation færdig. Jeg håber på, at jeg kan nå at få lavet den færdig, inden du står op. Det var jo derfor jeg stod så tidligt op, længe før jeg egentlig burde have stået op. Jeg stopper op ved lyden af et bestemt stykke musik. Det bliver ved at spille. Så har du nok lagt dig på puden og lader bare musikken spille for at falde i søvn. Jeg prøver desperat at få læst det her stof. Jeg skal have lavet et eller andet til i morgen, så jeg har ikke for meget tid. Gruppen vil gerne vide hvad det er jeg har lavet, så aftalen er at jeg sender noget i morgen aften. Så åbner du døren. Jeg bliver helt overrasket over at se dig så tidligt. Du kommer hen til mig og giver mig et kys på kinden. Jeg havde regnet med du bare ville kysse mig almindeligt, men det kys var vist lidt vådere, end de plejer at være. Så har musikken måske haft en effekt på dig. Jeg prøver at nå hen til et punktum, så jeg kan kysse dig igen. Du kysser mig en gang til lidt tættere på munden og igen lige i mundvigen. Fornemmelsen af dine bløde læber går direkte ned i mine shorts. Da jeg endelig når til et punktum, vender jeg hovedet så jeg kan kysse dig. Men du trækker dig væk så jeg ikke kan nå dig. ”Jeg går lige ud i bad” siger du sødt.

Mens du er i bad kan jeg hører, du stønner stille derude. Jeg ved du leger med dig selv. Det er næsten uudholdeligt at sidde her og læse. Jeg tror du gerne vil lokke mig ud til dig, men jeg har ikke noget valg. Jeg skal være færdig. Jeg bliver nødt til at få det her læst, så jeg bliver siddende ved bordet. Jeg får læst et godt stykke uden at forstå det hele, inden du kommer ud igen. Du sætter dig over for mig i lænestolen og lægger albuerne på bordet, så du kan støtte dit hoved på hænderne. Du har slet ikke fået noget tøj på. Du sidder bare og smiler. Jeg kan se lysten i dine øjne. Du har leget med dig selv mens du var i bad, men du er ikke kommet endnu. Jeg ville have hørt, hvis du var kommet. ”Skal du ikke have noget morgenmad” spørger jeg. Du rejser dig dovent og går hen til skabsfryseren. Du kigger på mig mens du bukker dig forover. Du åbner lågen og tager en pose med flutes ud. Da du rejser dig igen, kan jeg se du har fået helt stive vorter. Jeg har sådan lyst til at gå hen og tage vorterne i munden og sutte på dem. Men jeg skal videre med min præsentation, så jeg læser videre. Da dine flutes er blevet varme, sætter du dig ned igen og spiser dem. Jeg prøver at læser videre, prøver at forstå. Jeg skriver lidt noter ned og prøver at stykke min præsentation sammen bid for bid. Det er ikke så nemt. Alligevel synes jeg allerede jeg er nået et godt stykke. Du bliver færdig med at spise.

-”Ved du hvad jeg har lyst til nu?” Spørger du

-”Nej” Siger jeg lidt irriteret.

Selvfølgelig ved jeg hvad du har lyst til. Jeg kan se lysten i dine øjne.

-”Må jeg ikke lige have lov til at læse færdig” siger jeg.

Jeg tager min bog op og læser videre. Du tager min ene hånd og siger ”jo da”. Jeg regner med du bare vil holde mig lidt i hånden. Så strækker du min pegefinger ud og giver den et kys på spidsen. Så suger du den langt ind i munden og lader din tunge spille om den, som om det var min pik du suttede på. Jeg lukker øjnene mens jeg nyder fornemmelsen af din mund, der roligt glider ned og op på min finger. Pludselig tager du min finger ud af munden igen.

-”Du må læse alt det du vil, efter du har gjort noget ved mig” fortsætter du og smiler frækt.

Jeg trækker hånden til mig igen og prøver at læse videre. Det er ved at være rigtig svært. Jeg har mest lyst til bare at lægge dig op på bordet og lade lektier være lektier. Tage dig hårdt lige her og nu. Mærke fornemmelsen af din fisse om min pik, mens jeg støder ind i dig igen og igen, men jeg skal være færdig med det her. Jeg kan ikke udsætte det længere. Du forsøger at få fat i min hånd igen, men jeg vil ikke lade dig få den. Du sætter et skuffet ansigtsudtryk op, da du opdager, at jeg ikke vil lade dig sutte på mine fingre igen. Du er godt klar over, at du må skifte taktik, hvis du skal have mig lokket ind i sengen. Du smiler til mig, da du skubber noget papir på gulvet.

-”Hovsa” siger du. ”Det var sørme ikke med vilje”.

Jeg ved lige så godt som dig, at det var med vilje. Men jeg er ikke sikker på hvorfor du har gjort det. Du rejser dig op.

-”Nu skal jeg tage det til dig” siger du.

Du stiller dig hen til papiret, med din lækre røv vendt mod mig. Du spreder benene lidt og bukker dig forover. Dum som jeg er, kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at kigge og hvilket syn. Du står foroverbukket med din røv strittende lige op i mit ansigt. Jeg kan se din fisse åbne sig mellem dine ben. Du er allerede rigtig våd. Jeg kan se at din klit er stor og hævet. Jeg kan mærke der er noget der rører på sig i mine shorts. Men jeg skal have læst det her. Jeg har ikke rigtig noget valg. Jeg har lyst til bare at række hånden ud og røre ved dig. Din lækre røv, din våde mis og den klit.

-”Når jeg er færdig med det her, skal jeg nok komme ind til dig” forsøger jeg.

Du rejser dig op og vender dig rundt. Du lægger papiret på bordet. Så læner du dig ned og napper i min øreflip.

-”Har du slet ikke lyst til mig?” hvisker du.

-”Jo jeg har, men jeg skal altså være færdig med det her”. Siger jeg tørt.

-”Hvornår er du færdig?” hvisker du sukkersødt. ”Jeg er rigtig liderlig og vil have dig op i mig nu, mærk selv” siger du, mens du tager min hånd og fører den op mellem dine spredte ben.

Du leder min pegefinger ind mellem dine skamlæber. Jeg kan mærke der er rigtig vådt. Jeg lader fingeren glide roligt frem og tilbage. Jeg finder din klit og lader fingeren køre blidt omkring den. Du lægger hovedet tilbage. ”åhh ja, bliv ved” siger du. Jeg har virkelig lyst til bare at lade bøger være bøger og blive ved, men det her er vigtigt jeg bliver færdig. Det skal læses. Jeg fjerner hånden fra din fisse igen. Du kigger uforstående på mig.

-”Nå men hvis du ikke vil, må jeg vel selv” siger du tvært.

Jeg bliver lettet. Jeg håber du vil give mig lidt fred, så jeg kan få lov til læse i fred, mens du ligger inde på sengen og leger med din dildo. Men nej. Du går om på den anden side af bordet sætter dig på stolen. Du lægger dine ben op på sofabordet, og lader dem være vidt spredte, så jeg kan se hele vejen op i din våde fisse. Så læner du dig godt tilbage og finder din klit med en finger. Jeg kan se det hele ske lige foran mig. Jeg kan høre på din stønnen, at det her nok ikke kommer til at vare ret længe, inden du kommer. Du lader din finger glide fra din klit ned til indgangen. Du lader fingeren glide ind. Du fanger mit blik mens du fingerknepper dig selv. Du tager fingeren ud igen og lader den roligt glide op af dit maveskin. Du standser ved dine bryster og gnider dine safter omkring din ene vorte. Så lader du fingeren fortsætte op til din mund. Du sutter resten af dine safter af fingeren. Du kommer en finger mere ind i munden. Da du har fugtet dem rigtig godt, lader du dem glide ned til fissen igen. Du begynder at fingerkneppe dig selv med to fingre. Jeg kan slet ikke koncentrerer mig om min præsentation. Jeg er helt fanget af din onani. Du stopper pludselig og rejser dig og går. Er du mon nu blevet sur, men et øjeblik efter kommer du tilbage med din dildo i hånden. Du sætter dig ned og spreder benene som før, mens du siger

-”det her er hvad du skal gøre ved mig!”. Du kigger mig i øjnene mens du holder dildoen op til munden. Du stikker din tunge ud og lader den kærtegne spidsen. Jeg kan mærke der ikke længere er plads til min pik i mine shorts. Så siger du.

-”Du skal først kneppe mig i munden”.

Du lader dildoen glide ind i din varme mund og sutter langsomt på den. Du lægger den anden hånd ned mellem dine ben og begynder at kæle for din klit. Jeg kan mærke jeg snart bliver nødt til at gøre noget ved dig, ellers eksploderer jeg selv. Jeg tager fat om min pik for at få den til at lægge sig, men det har den helt omvendte effekt. Den bliver bare mere stiv. Du fortsætter ufortrødent med at mundkneppe dig selv. Du trækker dildoen ud og lader den glide ned over dine bryster. Du bliver nød til at fjerne hånden fra din fisse for at kunne samle dine bryster omkring dildoen. Du kigger mig i øjnene og siger:

-”bagefter skal du kneppe mine store bryster”.

Du holder brysterne samlede med den ene hånd, mens du lader dildoen glide frem og tilbage mellem dem. Du kigger mig hele tiden i øjnene mens du knepper dig selv mellem dine dejlige bryster. Jeg sidder som forstenet. Jeg er ikke længere i stand til at få lavet det, jeg skulle have lavet. Du ved, du har mig lige præcis, hvor du vil have mig. Du bukker hovedet ned, så du kan nå spidsen af dildoen med tungen når den titter frem. Langsomt lader du det fallos formede stykke plastic glide frem og tilbage. Jeg lukker øjnene et øjeblik og drømmer, at det er min pik som glider frem og tilbage. Du må have set det drømmende udtryk på mit ansigt, for du siger.

-”Er det noget du kan li’ ”.

Jeg åbner øjnene og kigger på dig. Du er holdt op med at gnide dildoen frem og tilbage mellem brysterne og har igen tagen den i munden. Din anden hånd er på vej ned mellem dine lår. Du tager dildoen ud af munden og lader den langsomt glide ned mellem dine lår. Du lader den kæle lidt for din klit mens du spreder skamlæberne med den frie hånd.

-”Til sidst skal du kneppe min fisse rigtig længe” siger du mens du lader dildoen glide ind i dig.

Du lukker dine øjne og lægger hovedet tilbage. Du stønner stille mens du knepper dig selv. Du spænder din ryg mere og mere i en bue, mens nydelsen tager til. Dildoen ryger ind og ud i et stadig højere tempo. Jeg kan se det hele for mig og tænker at du er den dejligste kvinde jeg nogensinde har kendt. Jeg elsker dig kvinde. Din stønnen tager til i styrke. Pludselig samler du benene og næsten skriger din orgasme ud i rummet. Jaaa… Jaaaah. Åhh jaaaaaaaa…. Et øjeblik holder du dildoen i ro, mens du sidder lidt og sunder dig. Du åbner igen øjnene og kigger frækt på mig. Så begynder du igen at kneppe dig selv med det fantastisk formede stykke plastic.

-”Rigtig længe” siger du, mens du smiler dit mystiske smil til mig.

Denne gang er tempoet ikke så højt som sidst. Det er tydeligt at du vil nyde den her orgasme mere end den sidste. Du gør udelukkende det her for min skyld. For at jeg skal nyde at se på dig. Du har rettet dig lidt op på stolen og har nu den anden hånd fri igen. Du begynder at ælte dit ene bryst. Du tager hårdt fast. Jeg kan høre på dig du nyder at være hård ved dit bryst. Du knepper dig selv hurtigere og hurtigere. Jeg kan se på dig du er ved at komme. Du holder mit blik fast, mens du knepper dig selv tættere og tættere på orgasmen. Du kan næsten ikke holde mit blik fast mere. Du har lyst til at kaste hovedet tilbage kan jeg se, men du holder mit blik fast.

-”ååååh jaaa” siger du skingert.

Orgasmen er allerede kommet og gået igen, men du bliver ufortrødent ved. Du kigger mig direkte i øjnene. Du vil have, at jeg ser dig, mens du kommer. Det er ikke nemt for dig at blive ved. Jeg kender din krop og ved at du er overfølsom der mellem benene. Jeg er tændt i hele kroppen, som om jeg bare er en stor forventningsfuld pik, der bare venter på at sprøjte min varme sæd ud over dig.

”du skal sprøjte al din varme sperm op i mig. Du skal komme i mig” siger du hurtig.

Forventningen om at jeg kommer oppe i dig, for dig ind i den næste orgasme.

-”jaaah… jaaaaahh… åååh jaaaaaaaaaah” hviner du, da du bliver nød til at kaste hovedet tilbage og nyde den tredje krampetrækning.

Du trækker dildoen ud af dig igen. Jeg kan se den er meget våd. Du sidder og synker sammen et øjeblik. Du får styr over din vejrtrækning.

-”Århh det var godt” siger du.

Jeg er ude af stand til at gøre noget som helst. Du kigger på mig og tager dildoen op til munden.

-”vil du smage” spørger du frækt.

Jeg smiler og læner mig lidt frem, men når ikke at sige noget inden du tager dildoen ind i munden og begynder at sutte den ren. Da du er færdig kommer du hen til mig og lægger din hånd på min pik.

-”Nå; så var mit show da ikke helt forgæves” siger du og smiler.

Du smutter din hånd ned i mine shorts og begynder langsomt at spille min pik. Jeg kan mærke det ikke var længe inden jeg kommer. Jeg får vendt mig rundt på stolen så jeg sidder ud mod dig. -”Endelig” siger du.

Du begynder at trække mine shorts ned. Jeg letter mig lidt så du kan få dem helt af.

-”Hvad skal jeg dog gøre for at få dig med ind i seng” siger du undrende og kigger mig ind i øjnene. Jeg kan se hvor liderlig du er.

-”Det ved jeg ikke” siger jeg og prøver at lyde uskyldig.

Du hiver mig op i pikken og trækker mig med ind til sengen. Du bukker dig ned og giver pikhovedet et kys. Jeg ville ønske du vil tage pikken ind i munden mens du er dernede, men du skubber mig i stedet ned på sengen. Du smiler sødt til mig inden du giver mig et kys lige over knæet. Jeg er ved at komme bare ved den blide berøring. Du fortsætter med at kysse mig op ad låret til du når lysken. Fornemmelsen af dine bløde læber mod min hud er så fantastisk dejlig. Du undgår behændigt at rører pikken og fortsætter med at kysse mig op af maven til du når min hals. Det kilder i hele min krop. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har været så klar til dig. Så begynder du at kysse den anden vej. Du tager dig god tid. Jeg er ved at blive utålmodig og skubber dig længere ned, men du fjerner bare min hånd og fortsætter i dit eget tempo ned mod min pik. Langsomt; uendelig langsomt fortsætter du. Så kan jeg endelig mærke din varme ånde på pikhovedet. Jeg kan ikke holde til det her længere. Jeg er bange for at en enkelt berøring fra dig vil få mig til at komme. Jeg lukker øjnene velvidende, at om et lille øjeblik lukker du dine bløde læber omkring hovedet. Spændingen lige før er ulidelig. Øjeblikket hvor dine læber skulle have lukket sig om min pik er passeret, men ingenting er sket. Jeg åbner hurtigt øjnene og kigger på dig. Jeg ser at du sidder med munden åben og holder den lige over hovedet. Du er og bliver en drillepund. Da vi får øjenkontakt lader du dine læber lukke sig om min pik og begynder langsomt at sutte. Jeg kaster hovedet tilbage og nyder din behandling. Jeg kan mærke orgasmen presser faretruende på. Nu tror jeg at jeg er klar til at føle din fisse om min pik. Du sætter dig overskrævs på mig og får manøvreret min pik op i dig. Du vil ride mig. Din favoritstilling. Det er nu kun et spørgsmål om tid før jeg kommer.… Præsentationen; den må vente til senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *