Partnere til casual sex

Jeg søger partnere til casual sex i første omgang. Skulle kemien være der er jeg ikke afvisende overfor at mødes på andre vilkår også. Sætter pris på vi kan have det rart sammen, både i og udenfor sengen. Du/i skal ikke være over 40, og jeg sætter visse krav hvad det fysiske angår, da det er vigtigt for mig at tænde såvel på udseende som på sind. Samtidig søger jeg en kvinde eller et par, som vil være med til at udleve en fantasi som jeg og en fyr jeg kender har. Hvis du/i vil høre mere, så skriv, så tager vi den derfra.

Kontakte mig

One comment

 1. Hej med dig, først et stort kompliment til dine 2 billeder. Du har virkelig pæne bryster.
  Ja kunne ikke lade være med at falde over din tekst. Både dig alene og sammen med flere tænder mig. Ser selv en kollega som er en rigtig pæn og imødekommende kvinde. Vi har selv talt om hvordan det mon ville være at være sammen med andre…
  Jeg har selv prøvet en trekant et par gange hvor der var to mænd om en kvinde. Super frækt og sjovt at prøve.
  Jeg er er meget let og imødekommende at tale med. Og det jeg skriver nu skal bestemt ikke lyde som om jeg er den selvglade type for det er jeg ikke men er ret sikker på at min krop og udseende ikke vil skuffe dig. Vil nok beskrive mig som muskuløs og atletisk bygget. Jeg har aldrig haft problemer med at være sammen med kvinder men ja…havnede inde på din profil i går så måtte bare skrive i dag.
  Håber at høre fra dig.
  Mvh. Peter
  Ps. Hvor bor du?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *