Min kone forførte cafégæst

Min kone Lene og jeg, der efterhånden er nået midten af fyrrerne, har normalt et roligt privat sexliv, men en dag kom der rigtig gang i den. Vores datter på 13 var ikke hjemme, og da vi begge havde fri, tog vi på strøgtur i Odense. Det var en dejlig solskinsdag og vi fandt en hyggelig café. Vi satte og udenfor, og da vi havde siddet og snakket et stykke tid, spurgte Lene, om jeg havde bemærket den unge fyr et par borde fra os. Jeg skævede forsigtigt og så, at hans blik var låst fast på Lenes nederste regioner. Vi havde ofte som tanke-eksperiment talt om, at det kunne være sjovt at vise hende frem uden trusser, og nu bemærkede jeg, at hun havde taget en ultrakort nederdel på og ingen trusser. Hun sad med spredte ben, og masserede sig selv på klitoris. Hendes safter drev allerede mellem hendes hurtigtarbejdende fingre, og jeg kunne se gennem hendes tynde bluse, at hendes brystvorter var helt stive. ”Må jeg?”, spurgte hun, og inden jeg vidste af det, havde hun vinket den unge fyr over til vores bord. Per hed han, og kunne ikke være meget mere end et par og tyve. ”Det ser interessant ud” kommenterede han med en ordentlig bule i sine shorts. Det viste sig, at han boede i en lejlighed ovenpå caféen, og Lene spurgte mig, om hun måtte ”reparere” bulen oppe hos ham. Jeg måtte tage en hurtig beslutning og svarede OK på betingelse af, at de lod vinduerne stå åbne, så jeg kunne høre, når hun kom.

De gik sammen op i hans lejlighed, og der gik ikke meget mere end fem minutter før jeg kunne høre hendes højlydte stønnen. Jeg fornemmede, at han allerede havde sin store pik oppe i hendes velsmurte fisse. Meget hurtigt nåede hun højdepunktet, og ingen på den velbesøgte café, der sad ved bordene omkring mig, kunne undgå at høre hendes lange orgasmeskrig. Jeg kunne se, at nogle blev forlegne ved situationen, medens andre fik et lystigt smil på læben. Efter et par minutter kom hun igen, og denne gang endnu højere og længere samtidig med, at Per råbte sin udløsning ud på gaden.

Efter et stykke tid kom Lene tilbage alene med et meget tilfreds smil på læben. Hun satte sig, drak sin øl færdig og foreslog, at vi skulle bruge resten af eftermiddagen hjemme.

På turen hjem talte vi om det skete. Lene var selv forbavset over det hun havde gjort, da hun aldrig havde havde haft andre end mig oppe i sig efter, at vi var blevet par. Hun var stadig helt liderlig og ville have mere pik, så vi var dårligt nået hjem før vi begge smed tøjet. Lene var stadig pjaskvåd og jeg skilte hendes skamlæber og begyndte at slikke hendes fisse. Hun stønnede og sitrede, og da jeg fingerkneppede hende lidt kom hun igen. Vi vendte os i en 69’er, og hun begyndte ihærdigt at slikke og sutte min pik, medens jeg gik igang med hendes saftige fisse igen. Hun stivnede pludselig lidt og så opdagede jeg, at nabokonen Mette stod midt i soveværelset uden en trævl på kroppen. ”Må jeg være med?”spurgte hun, og fortalte, at vi i skyndingen slet ikke havde fået lukket dørene. Lene og jeg kiggede smilende på hinanden, og trak Mette ned i dobbeltsengen.

Mette, der kun er 30, har en fantastisk flot krop, og hendes fisse, der er barberet ind til en smal stribe er helt sort. Lene vidste ikke rigtigt, hvor hun skulle gøre af sig selv, men Mette begyndte at tage på hendes bryster og lod en hånd glide ned til hendes saftige fisse. Mette tog Lenes hånd og førte den ned mellem hendes smalle skamlæber, og inden længe lå de og slikkede og suttede hinandens safter i sig. Jeg masserede Mettes klitoris kraftigt og hun stønnede voldsomt. Jeg stillede mig på knæ bag hende, og Lene skilte hendes skamlæber og lod min pik glide ind. Hun strammede vidunderligt om min ivrigt arbejdende stivert, og sammen med Lenes tungearbejde gik hendes kraftige stønnen over i et orgasmeskrig. Efter at have sundet sig lidt beordrede hun mig om på ryggen, og hun gled ned over min dunkende pik. Lene satte sig på knæene med sin fisse lige ud for mit hovede, og jeg slikkede det bedste, jeg havde lært. Imedens tog Lene og Mette på hinandens bryster. Mette bøjede sig lidt frem og slikkede, suttede og bed i Lenes brystvorter. Mette bevægede sig nu hastigere frem og tilbage på min pik, og da min sperm kom væltende, skreg jeg udløsningen op i Lenes fisse, der kom endnu en gang. Meget kort efter kom også Mette igen.

Helt udmattede faldt vi om, og inden Mette forlod os, havde vi aftalt at mødes en anden gang. Mere om dette senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *