Min elskerinde

Jeg er en gift mand der lever i et godt ægteskab, men uden noget sexliv. Min kone blev opereret for 6 år siden, og mistede dermed lysten til sex. I de 6 år har jeg været hende tro, men den anden dag kunne jeg ikke holde mig i skindet længere. Jeg havde mødt en jævnaldrene dame, som manglede en mand til det seksuelle. Det var her jeg kom ind i billedet.

Jeg havde været hos hende mange gange og drikke øl eller kaffe, hvor vi havde snakket om det at have en elsker/elskerinde. Vi blev enige om at det nok ikke var nogen god ide, da jeg var gift.

En torsdag jeg ( tilfældig ) kommer forbi, fortæller hun, at hun skulle være alene hele weekenden. Jeg sagde at, jeg sikkert ville kigge forbi med morgenbrød, da min kone skulle på arbejde.

Om fredagen var jeg helt opstemt, for et eller andet sted havde jeg en fornemmelse af at der ville ske noget i weekenden. Det endte med at jeg ringede til Siv, og spurgte om vi havde en aftale lørdag morgen. Det svarede hun ja til, hvorefter jeg sagde i sjov ( eller i forhåbning ) at hun skulle tage g-streng på, for så ville jeg også. Vi grinede lidt af det, og afsluttede vores samtale.

Lørdag morgen hentede jeg morgenbrød, og tog mig et bad. Velduftene creme, og en god barbersprit, og herefter ud i bilen og af sted. Jeg stod foran Sivs dør, og jeg var meget spændt på om hun var i g-streng, eller hun havde tøj på. Da jeg havde banket et par gange på døren, blev den åbnet. Der stod hun med sit dynebetræk om sig, og bød mig velkommen. Ind kom jeg, og jeg prøvede alt det jeg kunne, for at se hvilken beklædning hun havde på. Hun gik ud i køkkenet, for at lave kaffe, og jeg fulgte ivrigt efter. Det var svært at lave kaffe med et dynebetræk om sig, det kunne jeg se. Jeg tilbød at gøre det mens hun tog lidt tøj på. Straks var hun ude af køkkenet, og der stod jeg. Jeg fornemmede at hun ikke var helt tændt på min ide.

Da jeg havde sat kaffen over, gik jeg ind i spisestuen, hvor Siv stod på trappen med ryggen til og var ved at lukke sin BH. Mine øjne så straks at hun havde g-streng på, og nu en BH af samme slags. Jeg kunne ikke lade være med at klappe Siv på bagdelen, og sige “når du har g-streng på”. Ja, sagde hun, men hvad med dig? Jeg gik hen foran hende og tog mine arme lidt ud til siden. Prøv selv at kigge efter sagde jeg. Hun var hurtig til at trækker mine shorts lidt ned. Hun smilte og sagde at hun ikke havde troede at jeg ville gøre det. Vi omfavnede hinanden, hvilket vi tit havde gjort, men jeg ville mere. Nu måtte det bære eller briste.

Jeg kyssede hende forsigtigt på halsen, og kælede for hendes ryg. Vi begyndte at småkysse og jeg var ikke helt sikker på at hun var med på ideen. Hendes kys og kærtegn blev mere og mere krævende, og jeg var ikke i tvivl mere. Siv har en dejlig fast røv, og jeg kunne heller ikke lade være med at tage på den. Det opstemte hende meget, og hendes hænder søgte om og begyndte at kærtegne indersiden af mine lår, og videre op til hvor lårene mødes, og ned igen. Jeg tog hendes BH af, og kyssede mig vej ned til vorterne.

Det gav et sæt i Siv da min mund omkransede hendes vorte. Jeg kyssede og slikkede omkring dem, og Siv begyndt at trække vejret meget tungt. Hendes hånd var søgt op til min pik, som hun tog et fast greb i og kærtegnede den med stille bevægelser. Sikke en fornemmelse. Her stod jeg men Sivs dejlig hånd uden på min g-streng, og med hendes brystvorter i munden. Nu var jeg også solgt.

Som det var aftalt , gik vi ind på soveværelses, hvor vi satte os på sengen. Siv klædte mig af til skindet, hvor efter det blev hendes tur. Nøgne lå vi på sengen, og kyssede, kælede, og nussede hinanden. Siv havde igen fået et godt tag i min pik. Hun holdt godt fast, og begyndte stille og roligt at rulle min forhud tilbage, så mit pikhoved kom frem. Stille lod hun en finger køre rundt om kransen. Det var himmelsk.

Hænderne vandrede stille ned til mine nosser, og krammede dem lidt. Derefter ned til det stykke kød mellem nosserne og det bagerst hul. Det var bare det bedste jeg længe havde været udsat for. Jeg lå helt stille på ryggen og nød behandlingen. Siv begyndte at slikke, sutte, og bide i mine brystvorter. De blev straks helt hårde. Resolut tog jeg og rullede hende om på ryggen. Havde jeg ikke gjort det var jeg bange for at jeg var kommet. Jeg nev i brystvorterne mens jeg kyssede hende krævende og vildt. Jeg skal lige love for at det tændte hende. Hun blev meget vild, og spredte sine ben, så meget de kunne. Hun pressede mig ned mod sit venusbjerg.

En lille flot dusk var hendes kusse pyntet med. Den var ikke trimmet, men der var bare ikke mere fra naturens side. Den var fræk at se på. Jeg kørte min tunge fra brysterne ned til navlen, for derefter at springe ned til knæerne. Stille op ad inderlårene, til der hvor de mødes. Ned af det andet inderlår til knæet. Nu blev det for meget for Siv. Hun hev i mit hår, og råbte halvhøjt slik for fanden min klitoris. Som befalet tog jeg klitoris mellem mine læber, og begyndte at sutte på den. Hun blev om muligt mere vild nu. Mit ansigt blev presset hårdt ind mellem benene og hun kørte det rundt i hele kussen. Hun kunne ikke styre det og jeg kunne slet ikke.

Efter få minutter, stod kroppen i en bue, og hun rystede over det hele. Lige så hurtigt som hun havde skubbet mig ned til kussen, blev jeg trukket op igen. Siv var helt slap. Jeg lå og nussede hende i håret og små kyssede hendes dejlige krop. Hun begyndte at komme tilbage til virkeligheden. Hun svarede igen på mine kys, og gned på min pik. Da hun havde gjort den stiv igen, blev jeg beordret til at kneppe hende i den gode gammeldags stilling. Hendes hånd fandt ned mellem benene, og hjalp min pik ind i varmen. Hun var dejlig stram, og da jeg var helt i bund kunne hun lige nå mine nosser med sin hånd. Jeg blev liggende stille, helt oppe i kussen. Det var skønt at mærke en meget stram fisse, samtidig med at mine nosser blev masseret med en blød og nænsom hånd. Jeg begyndte at trække mig ud, helt ud hvor mit pikhoved begyndte at komme frem. Derefter kørte jeg roligt ind igen, men så var det også slut med de rolige bevægelser. Igen tændte Siv fuldstændig af.

Hun bad mig om at tage hende hårdt, og hurtigt. Det skulle hun ikke sige to gange. Snart bankede min pik op i hendes fisse, så hendes safter flød ned af mine nosser. Netop som jeg kunne mærke at det begyndte at snurre i mine tær, kom Siv i en orgasme. Hun samlede hurtigt sine ben for at de ikke skulle begynde at gå i krampe. Jeg måtte trække mig ud, for der var ikke plads i fissen. Jeg faldt ned ved siden af, og lå igen og nød Sivs saglige smil. Vi nussede lidt og hun begyndte igen at gnide på min pik. Jeg var efter hånden begyndt at blive øm i skindet, men min ømhed forplantede sig til noget ophidsende. Igen blev den stiv, og jeg bad hende om at ride mig. Op på min pik og af sted det gik igen. Jeg tænkte på hvor længe mon hun kunne blive ved, for jeg var snart godt øm.

Hun satte sig helt ned over min pik, og rejste overkroppen lodret op. Jeg kunne tydeligt mærke at jeg var helt i bund, og det kunne også ses på Sivs ansigt udtryk. Hun begyndte at bevæge frem og tilbage, men det varede kun kort så kom hun igen i en lille orgasme. Nu var hun færdig, sagde hun. Hun var helt flad. Vi nussede lidt, og snakkede det igennem vi lige havde gjort, og om hvordan vi holdt det skjult for andre.

Nu syntes vi at det var tid til kaffen, så vi gik ned i spisestuen. Vi fik en kop kaffe, røg en smøg, og snakkede lidt videre om vores oplevelse. Der var en time til jeg skulle være hjemme, så vi blev enige om at klæde os på og tage afsked. Vi gik op på soveværelses hvor tøjet lå. Jeg trak mine g-streng frem, men Siv trak dem ud af min hånd og sagde at vi manglede lige en detalje. Hun satte sig på sengen og suttede på min pik. Meget stille, for nu var den øm. Igen blev den stiv som en stolpe. Jeg troede på det tidspunkt, at hun ville sutte den af på mig, men nej. Pludselig stoppede hun, og bad mig tage hende bag fra. Hun kravlede op på alle fire, og jeg indtog stillingen bag hende.

Hendes skamlæber var blevet røde og hævet, så jeg mente at det skulle foregå stille. Men nej. Igen var det fuld fart frem, og efter ganske få stempel slag kom hun igen i en lille orgasme. Hurtigt drejede hun rundt, og suttede videre på pikken. Nu kunne jeg ikke holde det tilbage mere, og sagde at nu kom jeg. Siv stoppede min pik længere ned i halsen, og suttede kraftigt på den, samtidig med at hænderne var på mine nosser. Det var for meget. Med en kraft som jeg ikke kan huske det skulle være sket før, sprøjtede jeg min sæd ind i munden. Det kneb med at hun kunne synke det i det tempo det kom, men det var ikke mange dråber der rendte ned af Sivs kinder. Efter vi have syndet os, måtte jeg desværre tage mit tøj på, for at komme hjem. Siv tog sine trusser på, og en skjorte. Da vi kyssede farvel i bryggerset, blev enige om at det ikke var sidste gang at det var prøvet.

One comment

 1. piger kan få laver piercinger og piercinger til fissen
  piger kan få laver bdsm
  ja er en bdsm kun til piger ha bdsm nu
  vi laver huller til øreringe
  piger kan få laver massage
  på fyn
  42-61-22-15-
  martin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *