Jeg vil kneppe

Jeg vil kneppe – Jeg ønsker at blive kneppet! Jeg rejser til dig mere end glad hele Danmark, hvis du er den rigtige fyr. Med ægte fyr, mener jeg en fyr, der ved, hvordan man tilfredsstille en liderlig pige seksuelt. En fyr, der forstår, at jeg er nødt til at få orgasme om dagen. Kan du kneppe mig så hårdt, at jeg får det?

Skriv til mig, så vi vil bestemme dato og tid til en reel sexhelg. Måske er der nogle gode mad – god vin og masser af dejlig dejlig sex. Jeg ønsker, at du ser godt, når jeg ser godt ud. Jeg vil have dig til at være mellem 18 og 55år. Du skal have en hård stiv pik, klar til at kneppe hårdt, jeg vil have din sperm ud over mit ansigt allerede på den første date.

Kontakte mig

4 comments

  1. Hej med dig, lyder som en rigtig fræk dejlig sag. Hvor i landet kommer du fra?
    Jeg kan love dig for at jeg ikke på nogen måde vil skuffe dig og kan opfylde dine hedeste ønsker. Specielt det sidste du skriver tænder mig sindssygt meget.
    Håber at høre fra dig.
    Kram

  2. jeg er enlig pga. min hustrus død.nu vil jeg videre og opleve alt det frække.så alle muligheder er åbne.det gælder afsutning og lignende ting i sengen.du kan hvis du syntes også få en pik op i din ende hvis du vil.din kærlige elsker IB.-

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *