Jeg elsker at sutte dig lang tid

Vil du møde en liderlig pige, der elsker sex og erotik. Jeg elsker at sutte dig lang tid, hvis du elsker at slikke mig, så længe jeg sutte din pik. Jeg er 21 år gammel og bor i København. Du er velkommen til at bo i København, men du bor et andet sted, er du velkommen til at ramme mig alligevel, hvis du har energien til at rejse til mig hver weekend. Jeg ønsker inet at have en kæreste, jeg vil bare have nogen til at kneppe med i weekenden.

Kontakte mig

2 comments

 1. Hej med dig.
  Jeg hedder Michael, og vil vide hvornår du kan mødes,
  så jeg kan give dig en god oplevelse.
  Er 28 år gammel.

 2. piger kan få laver alle piercinger
  piger kan få laver bdsm
  ja er en bdsm kun til piger kun ha bdsm
  kun på fyn
  42-61.22-15

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *