Bootycall

Det ringer endelig på. Jeg åbner døren, kun iført mit undertøj. Sort. Blonde. Gennemsigtigt. Jeg føler mig så klar og jeg føler mig sexet. Jeg smiler til ham, mens mine øjne siger ”ja, det er så denne her vej soveværelset det er”. Han træder ind i mit hjem, og mens han lukker døren bag sig med sin ene fod, bøjer han sig lidt ned for at kysse mig på halsen. Jeg tror jeg kom med et lille støn, for åh, hvor var det rart. Han tager fat om nakken på mig med sin ene hånd, kysser mig blidt. Kort tid efter tager han sin anden hånd ned til mine knæhaser og løfter mig op. Det er første gang han er hjemme ved mig så han ved jo ikke hvor soveværelset er. Jeg tænker, at det da er godt at jeg har så lille en lejlighed så kan han ikke undgå at finde det. Han kommer ind i stuen og jeg vender mit hoved og kigger mod soveværelset og tænker at det er dér, vi er på vej hen – men nej. Han ser sofaen og smider mig på den. Han tager sin trøje af, mens jeg ligger på sofaen i mit nye, sexede undertøj. Jeg er så liderlig. Jeg er så tændt. Jeg vil bare have ham indeni mig nu. Han begynder at løsne bæltet i sine bukser. Jeg sætter mig op i sofaen, rækker den ene arm ud efter ham og får fat i hans ene bukselomme og trækker ham hen til mig: ”du ligner en der skal have lidt hjælp” siger jeg lidt flabet og knapper hans bukser op. Jeg kan mærke hans pik vokse i bukserne. Det tænder mig endnu mere. Jeg får kuldegysninger i gennem hele kroppen da jeg trækker bukserne af ham. Han har sine hænder i mit hår, nusser og river lidt forsigtigt. Du godeste hvor har jeg bare lyst til at rive de underbukser af også – så det gør jeg med begge hænder i mens jeg kigger op på denne her mand som fylder min krop med en liderlighed som aldrig før. Jeg sidder nu med hans dunkende pik i hænderne og han stønner mildt, som om jeg ikke måtte høre det. Jeg kærtegner et øjeblik, men tager så hans perfekte pik i munden. Han holder stadig fast i mit hår, dog bare endnu fastere end før. Jeg har mine læber rundt om hans kæmpe jern som er større end mit håndled. Jeg lader ham kneppe mig i munden mens min tunge leger rundt på hans liderlige manddom. Han hjælper lidt til, ved at trykke mit hoved ind mod sig i en rytme som tilsyneladende tænder ham meget. Nok var jeg tændt før, men nu! Jeg er så våd og så klar til at blive fyldt helt ud af ham. Jeg stønner let i mens jeg sutter hans pik, men et øjeblik fjerner jeg mine læber og beder ham om at kneppe mig. Han smiler skævt. Kaster mig ned på sofaen, ligger sig ovenpå mig og siger ”nej, ikke endnu”. Han tager mine trusser af og ligger sig på mig så jeg kan mærke ham i mellem mine ben. Han fører langsomt sin pik op til min våde, våde mis, og lader kun lige spidsen af pikhovedet trænge ind i mig. Det er lige så jeg sitrer. Hele min krop længes efter at blive rørt. Lige som jeg troede han skulle til at køre sin pik helt ind i mig, fjerner han sig og spørger flabet om jeg vil have mere?

Jeg ligger under ham, sitrer og stønner og kan næsten ikke få et ord frem. Jeg føler mig helt ved siden af min egen krop, jeg kan ikke tænke, jeg kan ikke snakke. Jeg tigger og beder ham bare om mere. Han smågriner, og nyder at kunne få min krop til at ryste af lyst og liderlighed på denne måde. Enhver mands drøm er vel at en dejlig kvinde tigger efter deres pik? Han giver efter, og vil ikke selv vente længere. Han må bare have mig nu – og jeg må bare have ham. Han tager mine arme op over mit hoved. Holder mine hænder fast, begge mine hænder i sin ene hånd. Den anden hånd bruger han til at nive mine brystvorter med. Åh, en nydelse. Jo mere liderlig jeg bliver jo hårdere niver han. Han slikker på mine bryster og bider i mine nipples. Han tænder mig. Han knepper mig. Endelig. Han knepper mig hårdt! Hans pik føles større indeni mig end da jeg bare havde den i hånden eller munden. Åh gud, ja, han ved lige hvordan han skal bruge den. Jeg stønner så højt af ren nydelse. Jeg prøver at holde det tilbage, men det er umuligt. Jeg er så tæt på at få en orgasme, men det er så dejligt at jeg vil vente – jeg vil have denne følelse her i længere tid – men jeg kan ikke. Jeg kan ikke holde igen. Han bliver ved. Han kan mærke det gør mig vild. Det varmer i gennem min krop, jeg får kuldegysninger igen, jeg sitrer og ryster og kan næsten ikke få vejret. Jeg stønner så meget. Glemmer nok at trække vejret. Han presser sig ind mod mig og mine safter har gjort mig så våd at han glider let hen over min klit – og jeg kan ikke længere holde min orgasme tilbage. Jeg kommer. Jeg kommer hårdt. Det føles som om denne orgasme aldrig stopper. Han bliver ved med at kærtegne mig og trykke sig ind til mig indtil jeg er ’faldet ned’ igen.
Han lader mig ligge kort tid, men vender mig så om. Placerer mig på alle fire, klasker mig hårdt i røven og siger ”min tur”. Han fører sit ekstremt hårde lem ind i mig bagfra så jeg næsten mister balancen. Mine arme falder sammen under mig. Han holder godt fast i mine hofter så jeg ikke ryger nogen steder. En hånd på hver side af røven og fører min røv frem og tilbage. Frem og tilbage. Frem og tilbage. Han stønner. Det gør jeg også. Jeg ligger på mine knæ med hovedet nede og armene fremme og prøver at finde noget at holde fast i. Han har fundet en rytme som passer mig rigtig godt. Jeg kan mærke endnu en orgasme på vej. Jeg kan mærke han også er tæt på. Rytmen går hurtigere nu. Hurtigere, hurtigere, hårdere, hurtigere, hårdere.. Vi giver begge to slip og lader orgasmen flyde ind over os begge to samtidig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *