Line og hendes nye dildo

Line havde været single i et godt stykke tid og var egentlig meget godt tilfreds med den status. Det sidste forhold hun havde haft, var endt ret uheldigt og hun havde derfor besluttet at hun trængte til noget tid alene uden nogen mænd i sit liv. Det eneste hun savnede ved den beslutning var sex. Line havde altid været ualmindelig glad for sex og onanerede næsten dagligt og nogen gange flere gange om dagen. Hun havde altid været god til at røre ved sig selv, men på det sidste var hun begyndt at synes at det blev lidt kedeligt, kun at bruge hænderne og havde tænkt at det kunne være dejligt at købe en dildo, som kunne live lidt op i det ellers noget ensomt sexliv.

Derfor var hun nu taget ind i Sexkino for at for at finde den dildo, der skulle tilfredsstille hende seksuelt det næste lange stykke tid, og forhåbentligt give hende nogle fantastiske orgasmer. Det var en meget stor butik med et kæmpe udvalg af legetøj til voksne mennesker, her var der ingen tvivl om at det udelukkende var fantasien der satte grænsen. Hun kiggede sig lidt omkring og fandt hurtigt afdelingen, hvor der hang dildoer i alle afskygninger. Efter en halvtimes tid stod hun igen på gaden med en dejlig stor dildo, en tube glidecreme og en fræk film i posen og kunne næsten ikke vente til at det skulle prøves af.

Da aftnen faldt på og Line havde nydt et par glas vin efter maden, besluttede hun sig for at gå tidligt i seng, for at nyde det nye legetøj. Hun satte filmen på og spolede frem til den del af filmen, hvor den unge flotte hovedperson fik slikket sin store pik af to sultne og liderlige piger, med store bryster og glatbarberede fisser. Da hun havde tage alt sit tøj af og lå nøgen på sengen begyndte hun at gnide sine bryster, mave og fisse ind i glidecremen. Hun masserede sine bryster og klemte fast om brystvorten med den ene hånd, mens den anden fandt vej ned til den lille fine glatbarberede mis. Hendes klitoris var allerede dejlig hård og liderligheden lyste ud af hende. I den frække film fik den ene af pigerne nu en ordentlig omgang pik bagfra, mens hun slikkede og suttede på den anden piges våde kusse. Det var frækt at se på og Line var nu fyldt helt op af liderlighed, så nu var tiden inde til at finde den store dejlige dildo frem, som hun lige havde købt.

Hun førte dildoen ned mellem sine ben og gned dildoen liderligt uden på fissen, så den blev smurt godt ind i hendes våde safter. Hun stønnede liderligt og tog igen fat om brystvorten og klemte til, mens hun fortsatte med at gnide dildoen mod sin klitoris. Den var nu godt våd af hendes safter og Line var nu mere end klar til at mærke, hvad den kunne gøre for hende inde i varmen. Hun førte den langsomt ind og stønnede liderligt jo længere den kom op. Hun mærkede hvor dejligt den fyldte hende ud og begyndte at køre den ud og ind, mens hendes åndedrat blev tungere og tungere. I filmen var de igen begyndt at sutte, den ene pige havde sat sig på mandens ansigt og syntes at nyde hans tunge langt oppe i hendes fisse, mens den anden havde hans pik så langt ned i halsen som overhovet muligt.

Line trak dildoen langsomt ud af sin stramme fisse og den var nu smurt godt ind i hendes våde safter. Hun satte sig på knæ og placerede dildoen i mellem dem og lod sig glide ned over den. Hun førte røven op og ned, så dildoen trængte langt op i hende, hun stønnede heftigt og satte tempoet op mens hun liderligt gned på sin klitoris. Hun mærkede at hun var tæt på at komme og satte tempoet lidt ned, for hun var stadig ikke klar til at stoppe denne vidunderlige leg, som fyldte hende med dejlig blanding af liderlighed og tilfredsstillelse. Hun begyndte igen at kæle for sine stive brystvorter og sin faste røv og lettede røven så dildoen smuttede ud af det stramme våde hul, kun for at blive ført ind i det endnu strammere røvhul. Line tabte næsten pusten og begyndte nu at skrige som hun lod dildoen trænge længere og længere op i det stamme hul, lige som hun var ved at komme trak hun den ud. I pornofilmen var de også ved at komme, pigerne skreg deres orgasmer ud på skift og da manden skulle til at komme, sad begge piger på knæ foran ham så han kunne lade sin varme sperm flyde ud over deres mund og bryster. Deres tunger søgte spidsen af hans pikhoved så de kunne smage hans sperm som væltede ud i rigelige mængder, nok til at de også kunne smøre deres store velformede bryster ind i den frække sperm.

Line lagde sig igen på ryggen og tog med begge hænder fat om enden på dildoen og lod den trænge så langt op den overhovedet kunne komme. Hun satte hurtigt tempoet og mærkede hvordan den ramte hendes g-punkt, hver gang den kom op i hende. Hun stønnede højt men begyndte at skrige da orgasmen fyldte hele hendes krop, hun måtte ha’ fået sin første sprøjte orgasme for lagnet var helt vådt under hende da hun trak dildoen ud.

Line lå nu helt udmattet på sin seng og følte sig mere tilfredsstillet end hun længe havde gjort. Hun vidste nu, at den dildo var det bedste køb hun længe havde gjort og at den, fra nu af, ville gøre hendes sexliv langt mere interessant. Endda måske mere interessant end mange af de mænd hun havde været sammen med, fordi hendes nye ven kunne nemlig tilfredsstille hende hele natten uden at blive træt og slap, nej den skulle nok stå ret så længe hun havde brug for den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *